Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε ο 39χρονος που είχε εξαφανιστεί στις 26 Νοεμβρίου
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 39χρονου που είχε χαθεί από την περιοχή του ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.
Ο 39χρονος βρίσκεται σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και είναι καλά στην υγεία του. «To Χαμόγελο του Παιδιού» θα είναι κοντά στον κύριο Σαγκούρη Απόστολο και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί.
Θυμίζεται πως τα ίχνη του 39χρονου είχαν χαθεί από τις 26 Νοεμβρίου, στην περιοχή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, ενώ το «To Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε την Πέμπτη για την εξαφάνισή του.
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Άλμα 77% στα στεγαστικά δάνεια - Νέα ώθηση στη λιανική τραπεζική
10:07
ΚΟΣΜΟΣ
Ένας τέλεια στρογγυλός ναός που αποκαλύφθηκε στην Αίγυπτο χρησιμοποιούνταν σε ιερές τελετές με νερό
10:04
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: «Καμία διαπραγμάτευση όσο συνεχίζονται οι απειλές» λέει το Ιράν - «Εκπνέει το τελεσίγραφο» προειδοποιεί ο Τραμπ
09:58
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δημοσκόπηση Interview: Πτώση για τη ΝΔ, σταθερό το ΠΑΣΟΚ, τρίτη δύναμη η Καρυστιανού - Οι πολίτες «δείχνουν» πρόωρες κάλπες
09:52
ΕΛΛΑΔΑ