Καλαμπάκα: Τραγικό θάνατο απο ηλεκτροπληξία βρήκε οδηγός φορτηγού
Ανανεώθηκε:
Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε οδηγός φορτηγού στην Καλαμπάκα.
Ο άτυχος οδηγός του φορτηγού χτυπήθηκε από το ρεύμα, όταν όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ακολουθούν, έκανε ανατροπή να αποθέσει κάποια μπάζα στο ποτάμι και να καθαρίσει την καρότσα μετά από μεταφορά που είχε κάνει, κοντά στη γέφυρα της Διάβας.
Προφανώς, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, trikalaola.gr δεν πρόσεξε και η καρότσα ακούμπησε στα καλώδια με αποτέλεσμα να γειωθεί το ρεύμα περνώντας και από το κορμί του, ενώ τα ελαστικά του φορτηγού έχουν καεί.
PHOTO 1 / 3
Photo 1/3
trikalaola.gr
Photo 2/3
trikalaola.gr
Photo 3/3
trikalaola.gr
Στο σημείο έσπευσαν, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Κ.Υ. Καλαμπάκας, όχημα της πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.
CULTURE
Μακάβριο μυστήριο 3.000 ετών: Ομαδικός τάφος με 77 ανθρώπους και...μία αγελάδα στη Σερβία
09:25
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Επίθεση με μαχαίρι στο Σιάτλ - Πέντε νεκροί ανάμεσά τους και ο δράστης (pic)
09:15
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio Quadrifoglio είναι και πάλι διαθέσιμες!
09:11
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Το χιόνι ξεπέρασε το ιστορικό του 1978, καμπανάκι για νέο «κύμα» κακοκαιρίας - Στο «σκοτάδι» 250.000 νοικοκυριά, κλειστά σχολεία
09:00
ΕΛΛΑΔΑ