Δολοφονία στο Γαλάτσι: Συμβόλαιο θανάτου με εμπλοκή ανθρώπων της νύχτας «βλέπουν» οι αρχές
Για συμβόλαιο θανάτου από ανθρώπους της νύχτας κάνουν λόγο οι αρχές ασφαλείας για τη δολοφονήθηκε 45χρονου απόψε στο Γαλάτσι.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι δράστες επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και μόλις εντόπισαν το θύμα τους, έξω από το γυμναστήριο στην οδό Εκάβης, άρχισαν να πυροβολούν.
Τέσσερις σφαίρες βρήκαν τον 45χρονο, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο.
Πρόκειται για ένα άτομο που στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και πρόκληση σωματικών βλαβών μετά από συμπλοκή που είχε γίνει μέσα σε καφετέρια.
Οι πληροφορίες, όμως, που είχαν οι Αρχές το τελευταίο διάστημα ανέφεραν ότι το θύμα είχε μπει στο στόχαστρο αντίπαλων ομάδων, καθώς στα σκοτεινά σοκάκια της νύχτας είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι ο 45χρονος είχε εμπλοκή με δραστηριότητες πολύ γνωστού ανθρώπου της νύχτας, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από μερικούς μήνες στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.
Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τη διαδρομή της μηχανής και των δραστών που κατάφεραν ένα τέτοιο χτύπημα με θράσος μια ώρα που η κίνηση είναι αυξημένη και αρκετοί μάρτυρες θα μπορούσαν να είναι μπροστά στο περιστατικό.
Περιφέρεια Αττικής: Σύμβαση ύψους 1,14 εκατ. ευρώ για την ανάπλαση της πύλης εισόδου στην Ελευσίνα
10:45
Υψηλές συγκεντρώσεις γύρης σήμερα σε 6 περιοχές, δείτε χάρτες - «Κοκτέιλ» σκόνης και ζέστης με 30άρια από Πέμπτη
10:43
Σε Κηφισιά, Διόνυσο και Πολιτεία οι επιθέσεις του 28χρονου ντελιβερά: Πετροβολούσε γυναίκες και εξαφανιζόταν σε δευτερόλεπτα
10:34
Μητσοτάκης για τα 16 χρόνια από την τραγωδία της Marfin: «Χρέος μας είναι να μην ξεχάσουμε»
10:34