Επέτειος Γρηγορόπουλου - Θεσσαλονίκη: «Βροχή» μολότοφ κατά των αστυνομικών μετά την πορεία
Ανανεώθηκε:
Λίγο μετά τις 20:00 ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη η πορεία μνήμης για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αφού ολοκληρώθηκε η πορεία, άτομα που συμμετείχαν σε αυτήν έριξαν δεκάδες βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις.
Οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν σε εκτεταμένες ρίψεις χημικών και δακρυγόνων, αλλά και ρίψεις νερού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί έχουν βάλει φωτιές σε κάδους, ενώ από τις μολότοφ πήρε φωτιά ένα μηχανάκι.
H ένταση παραμένει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έως αυτήν την ώρα, με αστυνομικές δυνάμεις να καταδιώκουν και να επιχειρούν να διαλύσουν τις ομάδες των νεαρών στην οδό Ολύμπου.
Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και στη λεωφόρο Νίκης με Ι. Δραγούμη με τις αστυνομικές δυνάμεις να προχωρούν σε προσαγωγές.
Bookreads - Δημήτρης Ρόκος: «Kανένα έργο δεν σταματά ποτέ να μεταβάλλεται»
09:17
Όταν τα γατάκια «καταλαμβάνουν» τα στρώματα γιόγκα: Η μοναδική εμπειρία του Kitty Yoga
09:00
Χανιά: Μεταθανάτιες οι μαχαιριές στο σώμα της 45χρονης Σταυρούλας - Ανατροπή από την ιατροδικαστική
08:56
Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός: 2.500 ναυτικοί απομακρύνθηκαν από τα Στενά του Ορμούζ
08:54