Πήλιο: Απείλησε πως θα σκοτώσει την σύζυγό του γιατί δεν είχε ελαιόλαδο στο τραπέζι
Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στη δημοσιότητα, με μια 32χρονη από το Πήλιο να καταγγέλλει πως ο σύζυγός την απείλησε πως θα την σκοτώσει για έναν ασήμαντο λόγο: επειδή δεν είχε ελαιόλαδο στο τραπέζι.
Ο 33χρονος υπήκοος Αλβανίας συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Νοτίου Πηλίου, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στα Κάτω Λεχώνια, μετά την καταγγελία της συζύγου του.
Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε χθες, Τετάρτη, στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής, ζήτησε προθεσμία και ορίστηκε να δικαστεί την Παρασκευή.
Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο ίδιος είπε στο δικαστήριο ότι έχει μέρος να μείνει, για να μη βρίσκεται στην οικογενειακή του εστία με τη σύζυγο και τα δύο μικρά κορίτσια του ζευγαριού, αλλά το αποφασίστηκε να παραμείνει κρατούμενος μέχρι και αύριο.
Σύμφωνα με δήλωση αστυνομικού, η σύζυγος του κατηγορούμενου αναζητήθηκε, αλλά δεν εντοπίστηκε, προκειμένου να κληθεί να καταθέσει.
Ρωσία: Το Κίεβο χρησιμοποιεί δυτικούς πολιτικούς ως «ανθρώπινη ασπίδα»
18:22
Ολλανδία: Αποκλεισμοί δρόμων και σιδηροδρομικών γραμμών - Αγρότες ανάβουν φωτιές σε διαδηλώσεις
18:12
Χαμόγελο του Παιδιού: Θύμα κακοποίησης η 18χρονη μητέρα του βρέφους στα Χανιά
18:02
Τομ Χόλαντ - Ζεντάγια: Πρώτη κοινή εμφάνιση στα Βραβεία Emmy
17:52