Παγώνη για Όμικρον: Αναμένουμε πενταψήφιο αριθμό κρουσμάτων - Με συνάχι και μπούκωμα μένουμε σπίτι
Την εκτίμησή της ότι τους δύο επόμενους μήνες θα σημειωθεί αύξηση κρουσμάτων που θα φτάσει σε πενταψήφιο αριθμό έκανε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, ενώ προανήγγειλε τη λήψη νέων μέτρων περιορισμού τις επόμενες ημέρες.
«Βλέπω μέτρα μετά την Πρωτοχρονιά» δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα» η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, επισημαίνοντας ότι σταδιακά θα αυξηθούν τα κρούσματα
Εκτίμησε ότι Ιανουάριος και Φεβρουάριος θα είναι οι δυο μήνες που θα έχουμε αύξηση κρουσμάτων», σημειώνοντας ότι μπορεί να δούμε πενταψήφιο αριθμό κρουσμάτων αλλά σταδιακά.
«Το 15.000 το θεωρώ υπερβολικό», πρόσθεσε.
Για την μετάλλαξη Όμικρον είπε ότι τα στοιχεία είναι από την Ευρώπη και από τη Αφρική και οι ασθενείς που καλούνται να διαχειριστούν στα νοσοκομεία είναι «Δέλτα».
«Όποιος έχει συνάχι δεν σηκώνεται να πάει στη δουλειά του γιατί τα συμπτώματα της Όμικρον είναι πολύ απλά. Με συνάχι και μπούκωμα μένουμε σπίτι μας», εξήγησε η κ. Παγώνη.
Σχετικά με τα σενάρια για την εστίαση, σχολίασε ότι μπορεί να παραμείνουν οι καθιστοί οι θαμώνες και να λειτουργήσουν έτσι οι επιχειρήσεις από το να κλείσει ένα μαγαζί.
«Ας ανοίγουν και πιο νώρις. Στο εξωτερικό τρώνε στις 7 η ώρα και 12 η ώρα είναι μια κανονική ώρα για ύπνο».
Η κ. Παγώνη εκτίμησε ακόμη ότι το Μάϊο θα είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα.
SPONSORED
Ο Πλατινί υπέβαλε μήνυση και καταγγελία κατά του Ινφαντίνο λίγο πριν τη σέντρα του Μουντιάλ
20:13
Νεκρός 50χρονος οδηγός μηχανής σε τροχαίο στη Σαντορίνη - Τραυματίστηκε σοβαρά 24χρονη
20:10
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη φυλακή οδηγούνται δύο από τους συλληφθέντες από την Κοζάνη
20:01
Ο Νετανιάχου απαντά στον Τραμπ: Το Ισραήλ ασκεί το δικαίωμά του να αμυνθεί «όποτε είναι απαραίτητο»
19:53