Κορωνοϊός: Θετικός διαγνώστηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης
Ανανεώθηκε:
Ο δημοφιλής τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος, νοσεί από κορωνοϊό παρότι πλήρως εμβολιασμένος και εμφανίζει ήπια συμπτώματα της νόσου, που μοιάζουν με ελαφρύ κρυολόγημα.
Ο καλλιτέχνης γνωστοποίησε τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το απόγευμα της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου και όπως αναφέρει θα επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στις 12 Ιανουαρίου.
Παράλληλα, ευχήθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους να είναι υγιείς και τους παρακίνησε να είναι αισιόδοξοι ότι η πανδημία σύντομα θα τελειώσει.
Το μήνυμα του Μιχάλη Χατζηγιάννη
«Φίλοι και φίλες, γεια σας. Εύχομαι να είστε όλοι καλά.
Εγώ σήμερα, παρόλο που είμαι πλήρως εμβολιασμένος, μετά από διενέργεια μοριακού τεστ, βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό. Τα συμπττώματα είναι ήπια, σαν ένα ελαφρύ κρυολόγημα.
Να προσέχετε, όπως θα συνεχίσω να προσέχω και εγώ. Εκ των πραγμάτων και αναγκαστικά η αυριανή μας παράσταση με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Christmas Theater αναβάλλεται για την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου του νέου έτους.
Σας εύχομαι υγεία, να είστε πάντα ασφαλείς, να προσέχετε και να έχετε την ελπίδα ότι σύντομα αυτό θα τελειώσει. Χρόνια Πολλά» αναφέρει στο βίντεο, διάρκειας περίπου ενός λεπτού, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.
Εκτινάσσονται οι τιμές στην αγορά ακινήτων στα ελληνικά νησιά - Αύξηση 6,9% στην Κρήτη
13:59
Χρυσοχοΐδης: Το αργότερο σε 4 χρόνια οι νέες φυλακές στον Ασπρόπυργο - Τα αλκοτέστ και η Μύκονος
13:42
Μετρό Θεσσαλονίκης: Την Πέμπτη παραδίδεται η επέκταση προς Καλαμαριά - Οι 5 σταθμοί και η διαδρομή
13:31
Σαρώνει την Αττική ο ιός του Δυτικού Νείλου: Κρούσματα και σε Φιλοθέη-Ψυχικό, Παπάγου-Χολαργό
13:12