ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Αθηνών – Κορίνθου: Νεκρή ανήλικη σε τροχαίο - Η έκκληση της αστυνομίας

Τραγωδία στην Αθηνών – Κορίνθου: Νεκρή ανήλικη σε τροχαίο - Η έκκληση της αστυνομίας
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ταυτοποίηση και οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τους συγγενείς του κοριτσιού. INTIME NEWS (φωτογραφία αρχείου)

Με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή της τη Δευτέρα το βράδυ μία ανήλικη 12-15 ετών περίπου, όταν διερχόμενα αυτοκίνητα την παρέσυραν ενώ επιχείρησε να διασχίσει την Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος του Διυλιστηρίων Ασπροπύργου.

Το άψυχο σώμα του κοριτσιού βρέθηκε λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ταυτοποίηση και οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τους συγγενείς του κοριτσιού.

To ανήλικο κορίτσι είχε μαύρα μαλλιά, φορούσε κατά την ώρα του ατυχήματος αθλητικό παντελόνι (φόρμα) χρώματος γκρι σκούρου, αθλητικό φούτερ χρώματος γκρι σκούρου και αθλητικά υποδήματα μάρκας “ASICS ” και χρώματος ροζ.

Η αστυνομία παρακαλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση των δικών της, να επικοινωνήσει με το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής, στα τηλέφωνα 210-5565530, 210-5546930 και 210-5565541.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ