ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάνδρι: Ένας 26χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας

Χαλάνδρι: Ένας 26χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας
Οι δράστες απέσπασαν από τον 26χρονο χρήματα, ταυτότητα και τα κλειδιά τόσο της μηχανής όσο και του αυτοκινήτου του ΙΝΤΙΜΕ

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού με σκοπό τη ληστεία έπεσε τα ξημερώματα της Τετάρτης ένας 26χρονος άνδρας στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο νεαρός άνδρας μόλις είχε επιστρέψει στο σπίτι του, από νυχτερινή διασκέδαση με δυο φίλους του, όταν κάποιοι του χτύπησαν το κουδούνι.

Πήγε να δει ποιος είναι και δύο νεαροί αλλοδαποί του ζήτησαν να βγει στο δρόμο γιατί είχαν να του μιλήσουν για ένα προσωπικό θέμα.

Ο 26χρονος, ο οποίος γνώριζε τα δύο αυτά άτομα, κατέβηκε και εκείνοι άρχισαν να τον ξυλοκοπούν και να τον γρονθοκοπούν στο κεφάλι και στο σώμα τόσο με τα χέρια όσο και με ένα μεταλλικό γκλοπ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο νεαρός έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και οι δύο αλλοδαποί κατάφεραν να του πάρουν χρήματα, ταυτότητα, τα κλειδιά της μηχανής του αλλά και του σπιτιού του και εξαφανίστηκαν.

Στη συνέχεια, κατέβηκαν οι δύο φίλοι του 26χρονου και βρήκαν αιμόφυρτο τον φίλο τους και κάλεσαν ασθενοφόρο όπου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου.

Μάλιστα, ο 26χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι γνώριζε τους δυο δράστες, αλλά δεν περίμενε ότι θα τον χτυπούσαν με τόση βαναυσότητα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ