Τα ακριβά αρώματα αποδείχθηκαν φθηνές απομιμήσεις: Κατασχέσεις και πρόστιμο σε e-shop
Χιλιάδες αρώματα- απομιμήσεις γνωστών οίκων κατέσχεσε υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου από ηλεκτρονικό κατάστημα που λειτουργούσε στη Γλυφάδα.
Συγκεκριμένα μετά από έλεγχο στη φυσική του έδρα του καταστήματος, κατασχέθηκαν 5.320 απομιμητικά αρώματα.
Τα fake αρώματα, εντόπισαν στελέχη της Διεύθυνσης Διαχείρισης Δεδομένων, Στατιστικής Επεξεργασίας και Εποπτείας Ηλεκτρονικού Εμπορίου, της Διυπηρεασιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ), κατά τον έλεγχο που διενήργησαν στην φυσική έδρα ηλεκτρονικού καταστήματος στη Γλυφάδα.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα, επιβλήθηκε πρόστιμο 50.000 ευρώ ενώ αρχίζει και η διαδικασία διαγραφής της ιστοσελίδας του από την Εθνική Επιτροπή Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων με εντολή της ΔΙΜΕΑ, κατ' εφαρμογή της νομοθεσίας.
Η «σκιώδης κυβέρνηση» του Αλέξη Τσίπρα: Γυναίκες, μη επαγγελματίες, πολιτικοί αλλά και... μεταγραφές
07:18
Η Ελλάδα ζητεί πλήρη εφαρμογή των Ψηφισμάτων για το Κυπριακό σε συνεδρίαση του ΣΑ του ΟΗΕ
07:08
Ναγκασάκι: Απομακρύνονται εσπευσμένα 380.000 κάτοικοι λόγω κινδύνου κατολισθήσεων
07:01
Καιρός: Αίθριος με τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά - Συνεχίζονται τα μελτέμια στο Αιγαίο
07:00