ΕΛΛΑΔΑ

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Να παρακαλέσουμε τον Θεό γρήγορα να τελειώσει η δοκιμασία της πανδημίας

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Να παρακαλέσουμε τον Θεό γρήγορα να τελειώσει η δοκιμασία της πανδημίας
«Να παρακαλέσουμε τον Θεό γρήγορα να τελειώσει η μεγάλη αυτή δοκιμασία της πανδημίας και να συνεχίσουμε το έργο μας μέσα σε έναν καλό αγώνα ζωής», τόνισε ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας. INTIME NEWS

«Στόχος μας να είναι η αγάπη προς τον συνάνθρωπο και η ενότητα όλων μακριά από φανατισμούς και ακρότητες», ευχήθηκε για το νέο έτος ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος στον ραδιοσταθμό 89,5 της Εκκλησίας της Ελλάδος και στον Μάκη Αδαμόπουλο.

Εξάλλου, ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας εξέφρασε την ευχή:

«Μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους αγαπητούς μου αδελφούς και τα αγαπητά μου παιδιά χρόνια πολλά και ευλογημένα». Επίσης, επισήμανε ότι «ιδιαίτερα αυτήν την ημέρα που αλλάζει ο χρόνος, που νέες προσδοκίες ανατέλλουν και δημιουργούνται στο μυαλό και στην καρδιά νέα όνειρα, νέες σκέψεις και προγράμματα, να προσγειωθούμε, να δούμε την πραγματικότητα και τις δυσκολίες και στόχος μας να είναι η αγάπη προς τον συνάνθρωπο, η ενότητα όλων μακριά από φανατισμούς και ακρότητες».

Σε αναφορά του στην πανδημία, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος υπογράμμισε:

«Να παρακαλέσουμε τον Θεό γρήγορα να τελειώσει η μεγάλη αυτή δοκιμασία της πανδημίας και να συνεχίσουμε το έργο μας μέσα σε έναν καλό αγώνα ζωής».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ