Εν ψυχρώ δολοφονία στο Μοσχάτο: Τον εκτέλεσαν την ώρα που έμπαινε σπίτι του
Ένας 40χρονος άνδρας έπεσε νεκρός πριν λίγη ώρα στο Μοσχάτο, όταν άγνωστοι του έστησαν καρτέρι και τον εκτέλεσαν την ώρα που έμπαινε στο σπίτι του.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρχών, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανθρώπων της νύχτας. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 40χρονος που έπεσε νεκρός ήταν σεσημασμένος για κλοπές.
Από την πρώτη στιγμή το σημείο αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Το περιστατικό συνέβη στην οδό Ταξιαρχών, ενώ αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας φέρονται να είναι η γυναίκα και το παιδί του θύματος.
ΚΟΣΜΟΣ
H NASA δημοσιοποίησε την πρώτη φωτογραφία της Γης από την αποστολή Artemis στο φεγγάρι
08:25
ΚΟΣΜΟΣ
Οι Ιρανοί δίνουν αμοιβή 60.000 δολάρια σε όποιον εντοπίσει τον Αμερικανό πιλότο (vid)
08:17
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: «Ανοιξιάτικη αλλαγή με απίστευτες ημέρες» μετά το άστατο σκηνικό του Σαββατοκύριακου - Πώς θα ταξιδέψουν οι εκδρομείς του Πάσχα
08:08
ΚΟΣΜΟΣ
Πώς η γυμναστική των αστροναυτών καταπολεμά τους πόνους στην πλάτη και τη γήρανση για εμάς στη Γη
08:00
CULTURE