Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε το πρόωρο βρέφος της 36χρονης διασωληνωμένης με κορωνοϊό
Θλίψη και οδύνη σκόρπισε ο θάνατος του νεογέννητου στη Θεσσαλονίκη που έδινε μάχη διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου.
Το βρέφος είχε φέρει στη ζωή το βράδυ της Κυριακής μία 36χρονη γυναίκα η οποία έπασχε από κορωνοϊό και διασωληνώθηκε επίσης στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το thestival.gr, το νεογέννητο κοριτσάκι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή μετά τη μάχη που έδινε διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.
Η 36χρονη μητέρα του διεγνώσθη με κορωνοϊό. Η κατάσταση της υγείας της επιβαρύνθηκε με αποτέλεσμα οι γιατροί να κρίνουν απαραίτητη την καισαρική τομή στην 22η εβδομάδα κύησή της.
Σημειώνεται ότι η μητέρα είναι μη εμβολιασμένη.
ΚΟΣΜΟΣ
Ισπανία: 45.000 στρέμματα κάηκαν στη Σαραγόσα- Θα χρειαστούν «μέρες για να τεθεί υπό έλεγχο» η φωτιά
17:07
ΕΛΛΑΔΑ
Συναγερμός για φωτιά στο Βλαχόπουλο Μεσσηνίας - Μήνυμα από το 112 για ετοιμότητα
17:02
ΚΟΣΜΟΣ
Βρετανία και Σουηδία θα προμηθεύσουν την Ουκρανία με 16 μαχητικά αεροσκάφη
17:00
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επισήμως ο Πολάκης πίσω στο ΣΥΡΙΖΑ: Ανακοινώθηκε η επανένταξή του στην Κ.Ο.
16:50
ΠΟΛΙΤΙΚΗ