ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Οικογένεια δέχθηκε επίθεση από πιτμπουλ - Κινδύνευσε μωρό

Πάτρα: Οικογένεια δέχθηκε επίθεση από πιτμπουλ - Κινδύνευσε μωρό
Πιτ μπουλ επιτέθηκε σε οικογένεια στη Πάτρα Unsplash/ Φωτογραφία αρχείου

Εξαγριωμένο πιτ μπουλ στην περιοχή Ψάχου σκότωσε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ένα σκυλάκι, επιτέθηκε και τραυμάτισε έναν άνδρα που έκανε βόλτα με τη σύζυγό του και απείλησε ένα βρέφος μόλις 15 μηνών που ήταν στο καρότσι.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας στην οδό Θέσπιδος στην Πάτρα. Όπως μεταδίδει το pelop.gr, άντρας έκανε βόλτα στη γειτονιά του μαζί με τη σύζυγο και το μόλις 15 μηνών εγγονάκι τους.

Μαζί τους είχαν και το σκυλάκι τους βάρους 4 κιλών. Σε απόσταση 50 μέτρων από το σπίτι τους, βλέπουν ένα λευκό πιτ μπουλ να βγαίνει από το σπίτι στο οποίο φιλοξενείται και να ορμά κατά πάνω τους.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, με τον άντρα να παίρνει αγκαλιά το εγγόνι του, προκειμένου να το σώσει, ενώ το πιτ μπουλ δάγκωνε τα χέρια του προκαλώντας του τραύματα.

Το πιτ μπουλ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», δεν περιορίστηκε στον παππού του μωρού. Επιτέθηκε και στην γυναίκα αλλά και στο σκυλάκι τους. Το άτυχο ζώο στην κυριολεξία κατασπαράχθηκε.

Η οικογένεια είναι αποφασισμένη να κάνει και αγωγή. Η «Π» απευθύνθηκε στον ιδιοκτήτη του πιτ μπουλ και γείτονα της οικογένειας που έπεσε θύμα του: «Δεν πειράζει κανέναν, μόνο αν τον πειράξεις» είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ