Χαλάνδρι: Αστυνομικοί βρήκαν βρέφος εγκαταλελειμμένο σε πλατεία
Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σε περιπολία του στο Χαλάνδρι, καθώς βρήκαν εγκαταλελειμμένο σε μια πλατεία ένα βρέφος.
Οι αστυνομικοί το απόγευμα της Τετάρτης είδα σε ένα πεζοδρόμιο ένα σακ βουαγιάζ το οποίο ήταν μισάνοιχτο. Όταν το πλησίασαν για να δουν τι περιείχε διαπίστωσαν πως μέσα ήταν ένα βρέφος το οποίο κοιμόταν.
Σύμφωνα πληροφορίες του Mega, πρόκειται για κοριτσάκι λίγων ημερών, όπως εκτιμάται, το οποίο είναι καλά στην υγεία του.
Το μωρό έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο Παίδων, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.
Οι αστυνομικοί ψάχνουν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής προκειμένου να εντοπίσουν το άτομο που εγκατέλειψε το βρέφος.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Απόβαση Μητσοτάκη στα «κάστρα» Σαμαρά και Καραμανλή
07:15
ΚΟΣΜΟΣ
Ουκρανία: 200 ασθενείς απομακρύνονται εσπευσμένα από νοσοκομείο έπειτα από πλήγματα της Ρωσίας
07:09
ΚΟΣΜΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ CNN GREECE ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ: Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: Στις κάλπες οι Αμερικανοί με κριτήριο την τσέπη τους
07:05
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας - Άνεμοι έως 8 μποφόρ στο Ιόνιο
07:00
ΚΟΣΜΟΣ