ΕΛΛΑΔΑ

Θεοφάνεια στην Αθήνα - Μπακογιάννης: Να βγούμε δυνατοί από τη δοκιμασία του κορωνοϊού

Θεοφάνεια στην Αθήνα - Μπακογιάννης: Να βγούμε δυνατοί από τη δοκιμασία του κορωνοϊού
Με λαμπρότητα, αλλά και περιοριστικά μέτρα γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στην Αθήνα ΙΝΤΙΜΕ / ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Έχοντας τον μικρό του γιο στην αγκαλιά, καθόλη τη διάρκεια της τελετής των Θεοφανείων στη Δεξαμενή στο Κολωνάκι, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης ευχήθηκε σε όλους να βγούμε δυνατοί από τη δοκιμασία του κορωνοϊού, ενώ η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ευχήθηκε η νέα χρονιά να σηματοδοτήσει την οριστική ελευθερία μας από την κρίση.

Τα Θεοφάνεια γιορτάστηκαν στο δήμο Αθηναίων με λαμπρότητα, αλλά και περιοριστικά μέτρα. Η θεία λειτουργεία τελέστηκε στον ιερό ναό του Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι παρουσία του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, του υπουργού Υγείας Θ. Πλεύρη του υπουργού Τουρισμού Β. Κικίλια καθώς και της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων.

Ακολούθησε ο καθιερωμένος καθαγιασμός των Υδάτων από την Δεξαμενή στο Κολωνάκι.

«Φέτος γιορτάζουμε τα Θεοφάνεια υπό πολύ ιδιαίτερες συνθήκες στο πλαίσιο της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης. Εύχομαι η χρονιά που μόλις ξεκίνησε να σηματοδοτήσει την οριστική ελευθερία μας από την πρωτοφανή κρίση» δήλωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

«Εύχομαι με την ευλογία του Θεού, της επιστήμης, των εμβολίων και των φαρμάκων να βγούμε από αυτήν την δοκιμασία πιο δυνατοί» δήλωσε ο κ. Μπακογιάννης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ