Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Νοσηλεύεται στο «Αττικόν» με κορωνοϊό
Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο «Αττικόν» εισήχθη το πρωί του Σαββάτου 8 Ιανουαρίου ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, με θετικό αποτέλεσμα σε μοριακό τεστ για την ανίχνευση του νέου κορωνοϊού.
Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος παρουσιάζει μέχρι στιγμής ήπια συμπτώματα και νοσηλεύεται σε συμβατική κλινική για ασθενείς με Covid.
Ο τέως βασιλιάς είναι πλήρως εμβολιασμένος και η κατάσταση της υγείας του παραμένει καλή.
Υπενθυμίζεται ότι ο τέως βασιλιάς υπέστη στα μέσα Δεκεμβρίου ισχαιμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας.
Ο τέως βασιλιάς διαμένει μόνιμα στην Ερμιονίδα και αρχικά είχε διακομισθεί στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, όπου του παρασχέθηκαν οι απαραίτητες ιατρικές βοήθειες και σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της υγείας του, μετά το ισχαιμικό επεισόδιο. Στο ιδιωτικό νοσοκομείο γρήγορα η κατάστασης της υγείας του παρουσίασε βελτίωση και έλαβε εξιτήριο.
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (07 Φεβρουαρίου)
06:30
: Πρόγραμμα Μετεγκατάσταση: Ποιοι δικαιούνται έως 10.000 ευρώ για να μετακομίσουν
06:00
Πορτοκαλί τιμολόγιο στο ρεύμα: Από πότε τίθεται σε ισχύ
05:00
Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τις πληρωμές μέσω IRIS από την ΑΑΔΕ - Τσουχτερά πρόστιμα
04:00