ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοπάρτι σε υπόγεια αποθήκη στο Μετς: Σαμπάνιες, φωτορυθμικά και μουσική στη διαπασόν

Κορωνοπάρτι σε υπόγεια αποθήκη στο Μετς: Σαμπάνιες, φωτορυθμικά και μουσική στη διαπασόν
Το πάρτι ξεκίνησε περίπου στις 10:00 το βράδυ και κράτησε μέχρι το πρωί, χωρίς να τηρηθούν τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού (Φωτογραφία αρχείου) pixabay

Ένα ακόμα κορωνοπάρτι διοργανώθηκε σε υπόγεια αποθήκη στην περιοχή του Μετς, με τις σαμπάνιες να ρέουν άφθονες αλλά τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού, να είναι ανύπαρκτα.

Οι εικόνες, παρέπεμπαν εποχές προ πανδημίας, με φωτορυθμικά που θύμιζαν κανονικό κλαμπ ενώ έπαιζε στη διαπασόν και ελληνική μουσική. Οι διοργανωτές φρόντισαν να υπάρχουν καναπέδες των 6, 8 10 ατόμων με ποσά 660, 800 και 1000 ευρώ, ενώ στο μπαρ η τιμή ήταν 50 ευρώ το άτομο.

Το πάρτι ξεκίνησε περίπου στις 10:00 το βράδυ και κράτησε μέχρι το πρωί. Η ουρά των παρκαρισμένων αυτοκινήτων ήταν τεράστια και φυσικά δεν τηρήθηκε κανέναν μέτρο προστασίας.

Πάτρα: Έφοδος της Αστυνομίας σε γνωστό κλαμπ

Βαριές «καμπάνες» έπεσαν όμως και σε γνωστό κλαμπ της Πάτρας που παραβίασε τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Οι αστυνομικοί στο πλαίσιο ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων κατά της πανδημίας έκαναν έφοδο χθες βράδυ στο νυχτερινό κατάστημα που έπαιζε μουσική και συνέλαβαν τον υπεύθυνο με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Παράλληλα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Tempo24.news επιβλήθηκε κλείσιμο για δύο μήνες στο κατάστημα για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού για τέταρτη φορά, ενώ διαπιστώθηκε πως μέσα βρίσκονταν 258 πελάτες με όριο τους 63.

Επίσης, τρεις πελάτες δεν είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Τέλος, επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ για τον αντικαπνιστικό νόμο, ενώ στους πελάτες βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ