ΕΛΛΑΔΑ

Τζώρτζης Μονογυιός: Συγκίνηση στην κηδεία - Το σπαρακτικό «ευχαριστώ» της Κατερίνας Μονογυιού

Τζώρτζης Μονογυιός: Συγκίνηση στην κηδεία - Το σπαρακτικό «ευχαριστώ» της Κατερίνας Μονογυιού
Συγκλονισμένο είναι το νησί της Μυκόνου όπου έγινε η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού από τον τραγικό χαμό του κατά το τροχαίο δυστύχημα στην Βούλα

Σε φορτισμένο κλίμα συγγενείς και φίλοι από τη Μύκονο είπαν το τελευταίο αντίο στον Τζώρτζη Μονογυιό που έχασε τη ζωή του στο τραγικό τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα, ο πατέρας του, αλλά και η αδερφή του βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού, που απηύθυνε με τρεμάμενη φωνή από τη συγκίνηση ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους όσους τους συμπαραστάθηκαν αυτές τις δύσκολες στιγμές.

«Ευχαριστώ στους ήρωες που Γιώργο και τον Ανέστη που απεγκλωβισαν την Αθηνά και τον αδελφό μου από τη πόρτα του συνοδηγού που τον έβγαλαν να "κοιμάται"», είπε χαρακτηριστικά.

Η μητέρα του 46χρονου επιχειρηματία μπήκε στην εκκλησία υποβασταζόμενη από την κόρη της και αδερφή του Τζώρτζη, Κατερίνα Μονογυιού, αφού η πομπή που μετέφερε τη σορό του άτυχου άνδρα έφτασε με κόρνες λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι.

Ο πατέρας του Τζώρτζη Μονογυιού το μόνο που κατάφερε να ψελίσσει ήταν «έχω μεγάλη πίκρα μέσα μου, δεν μπορώ, αφήστε με σας παρακαλώ» με τα δάκρυα να πνίγουν τη φωνή του κατά την άφιξη της σορού του παιδιού του στη Μύκονο στις 12:30 το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 η οικογένεια του Τζώρτζη Μονογυιού αποφάσισε να ταφεί με το κοστούμι που φορούσε όταν παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την Αθηνά Κοντοπάνου όπως και στη φωτογραφία που δημοσίευσε η αδερφή του, Κατερίνα Μονογυιού, στην πρώτη ανάρτησή της μετά το τραγικό δυστύχημα.

Νωρίτερα ο ΑΝΤ1 παρουσίασε νέα στοιχεία από το σοκαριστικό τροχαίο με τη Ferrari, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός. Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, ο Τζώρτζης Μονογυιός παρέλαβε το supercar από τη Βούλα μαζί με τον κολλητό του φίλο, ο οποίος τον ακολουθούσε στο σπίτι του επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη για να βάλουν το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ.

Ο φίλος του βρισκόταν τρία αυτοκίνητα πίσω από τη Ferrari και είδε μπροστά στα μάτια του το φρικτό τροχαίο. Ο ίδιος ήταν αυτός που έτρεξε πρώτος και άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού της φλεγόμενης Ferrari και απεγκλώβισε την σύζυγο του επιχειρηματία Αθηνά Κοντοπάνου και στη συνέχεια τον Τζώρτζη Μονογυιό ο οποίος ήταν ήδη νεκρός. Η εκπομπή «Πρωινό» παρουσίασε φωτογραφίες από τα εγκαύματα του κολλητού φίλου του Τζώρτζη Μονογυιού, οι οποίες συγκλονίζουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ