ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο-ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στη Βούλα

Βίντεο-ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στη Βούλα
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι στο συμβάν ενεπλάκησαν τέσσερα άτομα CNN Greece/ Νίκος Χριστοφάκης

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από το επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε φούρνο στη Βούλα φέρνει στη δημοσιότητα το CNN Greece. Στη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκαν τρία άτομα.

Στο βίντεο καταγράφονται οι στιγμές αμέσως μετά τη συμπλοκή μεταξύ των δύο ομάδων ατόμων έξω από τον φούρνο.

Άτομα τρέχουν να διαφύγουν και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις πρόκειται για περαστικούς και πελάτες του φούρνου που είχαν την ατυχία να πέσουν πάνω στο επεισόδιο με τους πυροβολισμούς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο τη στιγμή της συμπλοκής υπήρχαν ακόμη και παιδιά, που έντρομα έτρεξαν να σωθούν.

Πάντως, δεν αποκλείεται μεταξύ εκείνων που διαφεύγουν να είναι και οι δράστες της συμπλοκής και για το λόγο αυτό το συγκεκριμένο βίντεο, όπως και άλλο οπτικό υλικό από το σημείο θα αποτελέσει αντικείμενο έρευνας των αστυνομικών.

Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από φούρνο στη διασταύρωση των οδών Ερμού και Προόδου στη Βούλα, όταν ομάδα ατόμων συνεπλάκη με αντίπαλη ομάδα που εμφανίστηκε στο σημείο.

Στη διάρκεια της συμπλοκής ακούστηκαν πυροβολισμοί. Από το επεισόδιο τρεις άνδρες έχουν τραυματιστεί. Ο ένας φέρει τραύμα στο στήθος και ένας ακόμη στην κοιλιακή χώρα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο τρίτος έχει τραύμα από μαχαίρι.

Οι αστυνομικοί, που έσπευσαν στο σημείο, έχουν εντοπίσει ένα μαχαίρι, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα στη γύρω περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι στο συμβάν ενεπλάκησαν τέσσερα άτομα τα οποία καυγάδισαν μέσα στον φούρνο και στην συνέχεια ο ένας εξ αυτών έβγαλε όπλο και πυροβόλησε.

Νίκος Χριστοφάκης
Νίκος Χριστοφάκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ