Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Αναβάλλεται η ενημέρωση για την πανδημία σήμερα, Δευτέρα 24 Ιανουαρίου
Αναβάλλεται η ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, σήμερα, Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίδα».
Ειδικότερα, πως έγινε γνωστό από το υπουργείο Υγείας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, αναβάλλεται η σημερινή ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης έναντι της νόσου Covid-19.
Το κύμα της κακοκαιρίας είναι σε πλήρη εξέλιξη, με πυκνές χιονοπτώσεις να σημειώνονται στα ανατολικά και νότια, πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και ισχυρούς ανέμους στο Αιγαίο.
Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, τα φαινόμενα βαθμιαία θα ενταθούν με τις πυκνές χιονοπτώσεις να εκδηλώνονται ακόμα και στα παραθαλάσσια τμήματα της Ανατολικής Στερεάς και της Πελοποννήσου, ενώ μεγάλες ποσότητες χιονιού αναμένεται να εκδηλωθούν τις επόμενες ώρες στην Εύβοια.
Στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα αναμένονται τοπικές καταιγίδες, ενώ χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στις Κυκλάδες και σε περιοχές της Κρήτης και των Δωδεκανήσων, με χαμηλότερο υψόμετρο.
Για την περιοχή της Αττικής, σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, οι οποίες κατά διαστήματα θα είναι πυκνές.
Το απόγευμα στην Αθήνα ο Ρούμπιο - Ο «πολύ σημαντικός σύμμαχος», τα ενεργειακά και η ασφάλεια
08:21
Αρχειοθήκη: Η επένδυση στο AI, η αναγνώριση της Gartner και τα πλάνα για το εξωτερικό
08:12
Ουκρανική επίθεση με 650 drones στη Μόσχα – Ρωσικό πλήγμα σε γέφυρα στη Ζαπορίζια
08:05
Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός - Καθυστερήσεις 25 λεπτών στην Αττική Οδό
07:57