Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στα διυλιστήρια Ελευσίνας - Η ανακοίνωση των ΕΛΠΕ
Ανανεώθηκε:
Περιορισμένης έκτασης πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα διυλιστήρια Ελευσίνας το μεσημέρι της Τετάρτης.
Η φωτιά αντιμετωπίστηκε άμεσα από τις δυνάμεις πυρόσβεσης των διυλιστηρίων, ενώ εργαζόμενοι μεταφέρθηκαν σε ασφαλή χώρο για το ενδεχόμενο έκρηξης.
Σύμφωνα με τα ΕΛΠΕ δεν έχει υπάρξει μόλυνση του περιβάλλοντος.
Για το συμβάν εκδόθηκε από την εταιρεία ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται:
«Περιορισμένης έκτασης ανάφλεξη σημειώθηκε το μεσημέρι σε μονάδα των διυλιστηρίων Ελευσίνας, σύμφωνα με ενημέρωση από τα ΕΛΠΕ.
»Το φαινόμενο όπως επισημαίνεται αντιμετωπίστηκε άμεσα από τις δυνάμεις πυρόσβεσης της εγκατάστασης, ενώ εξειδικευμένο προσωπικό έχει επιληφθεί από την πρώτη στιγμή του συμβάντος, το οποίο έχει πλέον τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.
»Σύμφωνα με τα ΕΛΠΕ δεν έχει υπάρξει περιβαλλοντικό επεισόδιο, ενώ έχουν τηρηθεί στο ακέραιο όλα τα προβλεπόμενα μέτρα Ασφάλειας & Προστασίας που προβλέπονται για ανάλογες περιπτώσεις, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία».
Εκδίκηση για τον θάνατο του Χαμενεΐ ζητά ο Γκαλιμπάφ - Πυρετώδεις προετοιμασίες για την κηδεία του
13:06
Με 2.000 λαθραία πακέτα τσιγάρα συνελήφθη 40χρονος στο Ελευθέριος Βενιζέλος
13:00
Βολές Σαμαρά κατά Τσίπρα για τα ελληνοτουρκικά: Βάζει πλάτη για τις «Πρέσπες του Αιγαίου»
12:52
Πυρά Μαρινάκη κατά της αντιπολίτευσης: Κάποιοι προσέφεραν πολιτική κάλυψη σε δολοφονικές επιθέσεις
12:40