Συγκλονίζουν οι φίλοι του Άλκη: Η μάνα σου έχασε έναν γιο, σήμερα έχει άλλους οκτώ
Ανανεώθηκε:
Συγκλονίζουν οι φίλοι του Άλκη, στο μήνυμά τους που αναφέρουν χαρακτηριστικά «θα ανταμώσουμε ξανά αδερφέ, μέχρι τότε θα τους μάθουμε πως το μαχαίρι χρησιμεύει μόνο για να κόβεις το ψωμί».
Θέλοντας να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ζητούν από τους δημοσιογράφους να μην τους ενοχλούν σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνούν μετά τον τραγικό χαμό του στενού τους φίλου.
Έτσι, οι ίδιοι θέλησαν να εκφραστούν μοναχά μέσα από ένα λιτό αλλά ανατριχιαστικό σημείωμα που τοποθέτησαν στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης.
«Αδερφέ μας αντίο. Ευχόμαστε να πάθουν όλοι αχρωματοψία. Να ενωθούν όλοι. Να βγουν. Να φωνάξουν. Θα ανταμώσουμε ξανά αδερφέ. Μέχρι τότε θα τους μάθουμε πως το μαχαίρι χρησιμεύει μόνο για να κόβεις το ψωμί και τη μπριζόλα. Δεν θα μείνει κανείς ατιμώρητος.
Η μάνα σου εχθές έχασε έναν γιο. Σήμερα έχει άλλους 8. Καλό ταξίδι αδερφέ μας. ΑΛΚΗΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ -P9K», αναφέρουν στο συγκλονιστικό τους μήνυμα, που δημοσίευσε το voria.gr.

ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ : Στην Επιτροπή Δεοντολογίας οι «11» της ΝΔ για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Διαχείριση κρίσης και δημοσκοπικές αναταράξεις
07:19
Συνελήφθη απόστρατος στην Αυστραλία μετά από έρευνα για εγκλήματα πολέμου στο Αφγανιστάν
07:15
Έκκληση Γκουτέρες σε ΗΠΑ και Ισραήλ: «Μη βομβαρδίζετε πολιτικές υποδομές στο Ιράν»
07:10
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ CNN GREECE: Από την Ουκρανία, στη Γάζα και το Ιράν: Το μεγάλο περιβαλλοντικό κόστος των πολέμων
07:08