ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Άλκη: Μεταφέρονται σε ασφαλές σημείο τα αφιερώματα στον 19χρονο λόγω κακοκαιρίας

Δολοφονία Άλκη: Μεταφέρονται σε ασφαλές σημείο τα αφιερώματα στον 19χρονο λόγω κακοκαιρίας
Τα αφιερώματα μεταφέρονται σε ειδικό χώρο από τον ερασιτέχνη Άρη INTIME/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Την απόφαση να μετακινηθούν τα αφιερώματα στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού ενόψει της κακοκαιρίας που αναμένεται να χτυπήσει τις επόμενες ώρες τη Θεσσαλονίκη έλαβε ο ερασιτέχνης Άρης.

Πρόκειται για τα λουλούδια, τις φανέλες, τα κασκόλ τα σημειώματα, τα γράμματα και τα κεράκια που έχουν αφήσει και συνεχίζουν να αφήνουν εκατονταδες άνθρωποι θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του 19χρονου που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας.

Όπως ανακοίνωσε ο ερασιτέχνης Άρης, θα δημιουργηθεί ένας ειδικός χώρος στον οποίο θα τοποθετούνται τα δεκάδες αφιερώματα στη μνήμη του, προκειμένου να μην προκληθεί, σε καμία περίπτωση, η παραμικρή φθορά σε αυτά.

Η μετακίνηση των αφιερωμάτων που βρίσκονται ήδη στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη θα ξεκινήσει σταδιακά μέσα στην ημέρα σε ασφαλές από την κακοκαιρία σημείο.

H ανακοίνωση του ΑΡΗ

«Tο κύμα συμπαράστασης από όλη την Ελλάδα μετά τη στυγερή δολοφονία του Άλκη Καμπανού δεν έχει προηγούμενο. Φίλαθλοι του ΑΡΗ και όχι μόνο, άνθρωποι απ’ όλη τη χώρα, αποτίουν καθημερινά φόρο τιμής στον αδικοχαμένο 19χρονο φίλο του συλλόγου μας, ενώ δεκάδες κόσμου βρίσκονται καθημερινά και ολημερίς στον τόπο που ο Άλκης έχασε τη ζωή του.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι το πρωί της Δευτέρας 07/02 θα συγκεντρώσει ό,τι έχει αποθέσει ο κόσμος προς τιμήν του Άλκη. Η αιτία είναι η κακοκαιρία η οποία αναμένεται να πλήξει τη Θεσσαλονίκη.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ δε θέλει σε καμία περίπτωση να προκληθεί η παραμικρή φθορά λόγω καιρού στα αφιερώματα που κατέθεσαν εκατοντάδες άνθρωποι, από την οικογένεια του συλλόγου, αλλά και φίλαθλοι – εκπρόσωποι δεκάδων ομάδων, για να τιμήσουν τη μνήμη του Άλκη. Συνεπώς, θα συγκεντρώσει τα πάντα σε χώρο του Ερασιτέχνη, ο οποίος θα ανακοινωθεί, ώστε ο κόσμος να συνεχίσει να αποτίει φόρο τιμής στον Άλκη. Κατόπιν, σε συνεννόηση με τους γονείς του 19χρονου φίλου μας, θα αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ