ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση: Κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό - Καθυστερήσεις σε αρκετούς δρόμους του λεκανοπεδίου

Κίνηση: Κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό - Καθυστερήσεις σε αρκετούς δρόμους του λεκανοπεδίου
Όσοι κινούνται στην κάθοδο προς Πειραιά από τη Μεταμόρφωση μέχρι και το ύψος της λεωφόρου Αθηνών θα πρέπει να οπλιστούν με αρκετή υπομονή, καθώς η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη. INTIME NEWS / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Μετ' εμποδίων εξελίσσεται για ακόμη μία ημέρα η κίνηση στους δρόμους της Αττικής, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εστιάζεται στον Κηφισό.

Συγκεκριμένα όσοι κινούνται στην κάθοδο προς Πειραιά από τη Μεταμόρφωση μέχρι και το ύψος της λεωφόρου Αθηνών θα πρέπει να οπλιστούν με αρκετή υπομονή, καθώς η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Παράλληλα, στην άνοδο του Κηφισού αυξημένη είναι η κίνηση από το Περιστέρι μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με σοβαρές καθυστερήσεις βρίσκονται αντιμέτωποι οι οδηγοί που κινούνται στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά, λόγω τροχαίου ατυχήματος και ακινητοποίησης που συνέβησαν νωρίτερα.

Εξάλλου, λίγο πριν τις 8:30 το πρωί της Πέμπτης καθυστερήσεις 5΄-10΄ σημειώονταν και στην Αττική Οδό και συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Ελευσίνα στην έξοδο για Λαμία.

Κατά τα λοιπά, δυσκολίες στην κίνηση καταγράφονται και στην κάθοδο της Κηφισίας, την κάθοδο της Μεσογείων, στο λιμάνι του Πειραιά αλλά και την λεωφόρο Αθηνών στο ρεύμα προς Ασπρόπυργο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ