ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Άλκη: Πληροφορίες ότι θα παραδοθεί ο 20χρονος από την Αλβανία

Δολοφονία Άλκη: Πληροφορίες ότι θα παραδοθεί ο 20χρονος από την Αλβανία
Πλην του 20χρονου, έχουν συλληφθεί όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη που συγκλόνισε το πανελλήνιο ΙΝΤΙΜΕ

Εξελίξεις αναμένονται γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως ο 20χρονος για τον οποίο έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης και αναζητείται στην Αλβανία αναμένεται να παραδοθεί τις επόμενες ώρες. 

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η δικηγόρος, Ανθούλα Ανάσογλου στο Mega:

«Το απόγευμα της Τετάρτης δέχτηκα τηλέφωνο από έναν συνάδελφο – τον έχω φέρει σε επαφή με την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης – και θα ακούσετε ότι και ο 20χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση και βρίσκεται στην Αλβανία, θα παραδοθεί σήμερα ή αύριο».

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται σήμερα, Πέμπτη οι απολογίες των συλληφθέντων.

Ενώπιον της 7ης ανακρίτριας Θεσσαλονίκης αναμένεται να βρεθούν σήμερα τρεις εξ αυτών. Χθες, Τετάρτη, απολογήθηκαν δύο και κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, παίρνοντας τον δρόμο για τις φυλακές, όπως συνέβη με τον 23χρονο, που είχε αποτελέσει την πρώτη σύλληψη.

Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο, Παρασκευή όταν την πόρτα της ανακρίτριας θα περάσουν οι τέσσερις τελευταίοι συλληφθέντες.

Συνολικά για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν και κατέστησαν κατηγορούμενα 11 πρόσωπα, εκ των οποίων οκτώ Έλληνες και τρεις Αλβανοί, ηλικίας 20 έως 25 ετών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ