ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακό χάος στην Αττική Οδό λόγω τροχαίου - Πού αλλού έχει κίνηση

Κυκλοφοριακό χάος στην Αττική Οδό λόγω τροχαίου - Πού αλλού έχει κίνηση
Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τον κόμβο της Κηφισίας

Τροχαίο Ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Αττική οδό με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τον κόμβο της Κηφισίας χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.

Αποτέλεσμα του τροχαίου είναι να καταγράφονται μεγάλες καθυστερήσεις και στα δύο ρεύματα της Αττικής Οδού και συγκεκριμένα στο ρεύμα Ελευσίνα της τάξης των 20΄- 25΄ από κόμβο Πεντέλης έως κόμβο Κύμης και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο της τάξης των 10΄-15΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες στην καραμπόλα ενεπλάκησαν τρία οχήματα τα οποία για άγνωστο λόγο συγκρούστηκαν μεταξύ τους στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Σημειώνεται πως μετ’ εμποδίων διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων το πρωί της Πέμπτης σε αρκετούς δρόμους του λεκανοπεδίου της Αττικής.

Τα κυριότερα προβλήματα με την κίνηση λίγο πριν τις 8:30 εντοπίζονταν στον Κηφισό και στα δύο ρεύματά του με τους οδηγούς να πρέπει να δείξουν προσοχή και υπομονή.

Συγκεκριμένα στην άνοδο του Κηφισού η κίνηση είναι αυξημένη από τη Δυρραχίου μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια ενώ πιο αυξημένη είναι η κίνηση στην κάθοδο από το ύψος του κόμβου της Αττικής Οδού μέχρι το Αιγάλεω.

Στους υπόλοιπους δρόμους του λεκανοπεδίου η κίνηση είναι αυξημένη στο λιμάνι του Πειραιά, στην κάθοδο της Κηφισίας, την κάθοδο της Μεσογείων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ