ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Κυπαρίσσης: Βίντεο ντοκουμέντο από την επιστροφή στο σπίτι του από τη ΓΑΔΑ

Γιώργος Κυπαρίσσης: Βίντεο ντοκουμέντο από την επιστροφή στο σπίτι του από τη ΓΑΔΑ
Ο 40χρονος επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος, δύο μήνες περίπου μετά την απαγωγή του

Βίντεο ντοκουμέντο από την επιστροφή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση στο σπίτι του φέρνει στη δημοσιότητα το CNN Greece.

Στα πλάνα φαίνεται ο επιχειρηματίας να επιστρέφει από τη ΓΑΔΑ, όπου κατέθεσε για τα όσα βίωσε κατά τη διάρκεια της απαγωγής του.

Νωρίτερα την Παρασκευή, όπως αποκαλύφθηκε, μία φωτογραφία στην οποία ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης κρατούσε μία εφημερίδα και στην οποία φαινόταν η ημερομηνία της εφημερίδας, ήταν το στοιχείο που έστειλαν οι απαγωγείς στην οικογένεια του θύματος, ως στοιχείο ότι ο άνθρωπός τους είναι καλά, ότι είναι ζωντανός και ότι θέλουν να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις για τα λύτρα που ζητούν.

Η φωτογραφία αυτή στάλθηκε στο κινητό τηλέφωνο του αδελφού του θύματος, λίγες ημέρες μετά το δημόσιο μήνυμα αγωνίας της μητέρας του επιχειρηματία, που τους ζητούσε, να σπάσουν τη μακρά σιωπή και να στείλουν κάποιο μήνυμα.

Αρχικά, οι απαγωγείς πήραν τηλέφωνο και τους είπαν: «Ετοιμάστε τα λεφτά και θα μιλήσουμε».

Ο αδελφός του απαχθέντος τούς είπε, ότι θέλει κάποια απόδειξη ζωής και οι απαγωγείς του απάντησαν ότι αυτό θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Πράγματι, δύο μέρες αργότερα, έφτασε ένα άλλο μήνυμα στο κινητό του αδελφού του επιχειρηματία και όταν το άνοιξε, διαπίστωσε ότι ήταν η φωτογραφία με τον αδελφό του, να κρατάει την εφημερίδα, ευθεία μπροστά του και συγκεκριμένα την πρώτη της σελίδα, ώστε να φαίνεται και η ημερομηνία που τραβήχτηκε η φωτογραφία.

Ήταν μάλιστα, την ίδια ημέρα που στάλθηκε στους συγγενείς του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλη τη νύχτα ήταν σε εξέλιξη ένα θρίλερ, για να δοθούν τα λύτρα και να αφεθεί ελεύθερος ο επιχειρηματίας.

Οι Αρχές προσπαθούν τώρα να μάθουν τις λεπτομέρειες και της διαπραγμάτευσης, αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η απελευθέρωσή του.

Στα γραφεία του Ανθρωποκτονιών βρίσκεται αυτήν την ώρα το θύμα, μαζί με τα τρία αδέλφια του και προσπαθεί να δώσει, όσες περισσότερες λεπτομέρειες γίνεται από την αρχή της αρπαγής του μέχρι και την απελευθέρωσή του.

Οι αστυνομικοί ρωτούν όλα τα στοιχεία εκείνα, που μπορεί να βοηθήσουν ώστε να έχουν μία εικόνα για το πού μπορεί να κρατούσαν το θύμα τους οι απαγωγείς.

Την ίδια ώρα, έχουν ξεκινήσει να καταρτίζουν λίστα υπόπτων, καθώς οι κινήσεις για τον εντοπισμό των δραστών από τις Αρχές τώρα ξεκινούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ