Τζόκερ: Νέο τζακ-ποτ, 5 εκ. ευρώ στην κλήρωση του Μ. Σαββάτου
Τουλάχιστον 5 εκατομμύρια ευρώ θα μοιράσει το Τζόκερ στην επόμενη κλήρωση, που θα διεξαχθεί το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, μετά το νέο τζακ-ποτ που σημειώθηκε κατά τη διαλογή μετά την κλήρωση της Μεγάλης Τετάρτης.
Πρόκειται για το δέκατο συνεχόμενο τζακ-ποτ στο Τζόκερ, που για άλλη μια φορά δεν ανέδειξε τυχερό στην πρώτη κατηγορία, ενώ στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκε ένα τυχερό δελτίο, που κερδίζει 271.215,64 ευρώ και παίχτηκε στην Ανάβυσσο.
Τα διανεμόμενα κέρδη στην κλήρωση της Μεγάλης Τετάρτης ήταν 4.696.000 ευρώ, ενώ είχαν συμπληρωθεί 6.129.167 στήλες.
Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι: 23, 24, 28, 39, 43 και Τζόκερ ο αριθμός 12.

Πηγή: EUROKINISSI
Ραντεβού με την... τύχη λοιπόν, στην επόμενη κλήρωση του Τζόκερ που θα διεξαχθεί το Μεγάλο Σάββατο 30/4 στις 16:30 το απόγευμα κι αν θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητες να βρείτε τους τυχερούς αριθμούς δεν έχετε παρά να μελετήσετε τις στατιστικές αναλύσεις.
Στους παρακάτω πίνακες μπορείτε να δείτε τους αριθμούς πεντάδας και τους αριθμούς Τζόκερ που εμφανίζονται συχνότερα σε πλήθος 1910 κληρώσεων ή πιο απλά τους αριθμούς που εμφανίζονται συχνότερα από τις 16/11/1997 έως και τις 21/04/2016 όπως εμφανίζονται στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.
Οι αριθμοί που καθυστερούν να κάνουν την εμφάνισή τους στην κληρωτίδα είναι οι 7, 18, 13, 33, 37, 25, ενώ σε ότι αφορά τον αριθμό του τζόκερ τα 7, 11, 14, 18 και 20 έχουν πολύ καιρό να βγούν από την κληρωτίδα.


Η κατάθεση δελτίων γίνεται δεκτή έως και μισή ώρα πριν την προγραμματισμένη κλήρωση του τυχερού παιχνιδιού.
SPONSORED
Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για φωτιά σε παραποτάμια έκταση του Αξιού
14:26
Πάτρα: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 20χρονο οδηγό μηχανής - Σε κρίσιμη κατάσταση 46χρονος συνεπιβάτης
14:19
Ο Τομ Σέλεκ αναλαμβάνει ρόλο παρουσιαστή και παραγωγού σε νέα σειρά για το έγκλημα στις ΗΠΑ
14:10
Μήνυμα Ιράν σε ΗΠΑ μετά την νέα πρόταση Τραμπ: Καμία συμφωνία αν δεν διασφαλιστούν τα δικαιώματά μας
14:00