ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Υπό αστυνομική επιτήρηση το μνημόσυνο των τριών κοριτσιών - Νέα μαρτυρία για την υπόθεση

Πάτρα: Υπό αστυνομική επιτήρηση το μνημόσυνο των τριών κοριτσιών - Νέα μαρτυρία για την υπόθεση
Οι γονείς των κοριτσιών πιασμένοι χέρι - χέρι έφτασαν στον ναό όπου τελέστηκε το μνημόσυνο των τριών παιδιών τους thebest.gr

Μνημόσυνο στη μνήμη των τριών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε σχεδόν τρία χρόνια, τέλεσε το πρωί της Κυριακής 6 Μαρτίου από την οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα.

Το μνημόσυνο έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου Πατρών για τις τρεις αδερφές που ο θάνατός τους συγκίνησε το πανελλήνιο ενώ συνάμα προκάλεσε πολλά ερωτήματα στις Αρχές που εξετάζουν εκ νέου την υπόθεση της Μαλένας, της Τζωρτζίνας και της Ίριδας.

Να υπενθυμίσουμε ότι συμπληρώνονται 40 ημέρες από τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ένας χρόνος από το θάνατο της Ίριδας και τρία χρόνια από το θάνατο της Μαλένας. Το μνημόσυνο ολοκληρώθηκε νωρίς το πρωί με τους γονείς των κοριτσιών να αποχωρούν οπό τον ναό γύρω στις 10.30 πιασμένοι χέρι - χέρι.

Το μνημόσυνο τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο και σε κλίμα οδύνης για το χαμό των τριών παιδιών, σύμφωνα με το thebest.gr. Αισθητή ήταν και η παρουσία της αστυνομίας προκειμένου να αποφευχθούν εντάσεις ή επεισόδια.

Νέα μαρτυρία ανατρέπει τα δεδομένα

Εν τω μεταξύ, ανατροπή στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά αδελφάκια έφεραν οι αποκαλύψεις που έγιναν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο τούνελ».

Η εκπομπή συνεχίζοντας την έρευνά της εντόπισε νέους μάρτυρες, μίλησε με ειδικούς επιστήμονες, αλλά και με τη μητέρα των άτυχων κοριτσιών, που δέχτηκε να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα.

Η μαρτυρία που προκάλεσε ανατριχίλα, άλλαξε την εικόνα που υπάρχει μέχρι σήμερα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε νεκρό στην κούνια της η Ίριδα, το βρέφος της οικογένειας.

Ο μάρτυρας, που τίθεται στη διάθεση των Αρχών, υποστήριξε πως η ίδια η μητέρα σε ανύποπτο χρόνο, του είπε όλα όσα συνέβησαν.

«Όταν είπα στη μητέρα ότι η Τζωρτζίνα χρειάζεται βοήθεια από ειδικό, μου ανέφερε ότι “είναι δυνατό παιδί και αντέχει. Βρήκε νεκρή την αδελφή της στην κούνια και δεν έπαθε τίποτα”, μου είπε ατάραχη, ενώ εγώ είχα πάθει σοκ. Το περιέγραφε σαν να το είχε διαβάσει σε κάποιο βιβλίο. Ήταν σαν να μιλούσε για άλλους…», ανέφερε ο μάρτυρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ