Λάρισα: Αγέλη σκύλων επιτέθηκε σε άνδρα - Τραυματίστηκε στα κάτω άκρα
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ένας άνδρας ηλικίας 50 ετών ο οποίος δέχτηκε επίθεση από αγέλη σκύλων την ώρα που περπάταγε στο χωριό Νέες Καρυές του δήμου Κιλελέρ στη Λάρισα.
Η επίθεση αυτή έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται τέτοιο περιστατικό. Το τελευταίο επεισόδιο καταγράφηκε χθες Κυριακή, 6 Μάρτιου, σύμφωνα με το onlarissa.gr στο χωριό Καρυές, επί της οδού Φαρσάλων.
Ο 50χρονος άνδρας που δέχθηκε την επίθεση από αγέλη σκύλων, τραυματίστηκε στα κάτω άκρα, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι που άκουσαν τις φωνές να καλέσουν το ασθενοφόρο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Στο νοσoκομείο έσπευσε και η αστυνομία για να πάρει κατάθεση από τον άνδρα.
Ρωσία: Χιονοθύελλα σαρώνει τη χερσόνησο Καμτσάτκα - Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους
22:24
Συζητήσαμε για τις ρωσικές επιθέσεις και τα ενεργειακά προβλήματα με τον Ζελένσκι, δήλωσε ο Ρούτε
22:15
Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 11.800.000 ευρώ
22:11
Δήμας: Συγκρότηση Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων για την αεροναυτιλία και εγκατάσταση νέων πομποδεκτών
22:06