ΕΛΛΑΔΑ

Στον ανακριτή πάλι ο δράστης του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα

Στον ανακριτή πάλι ο δράστης του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα
Απολογείται στον ανακριτή για το τετραπλό έγκλημα, ο δράστης της Ανδραβίδας patrisnews.com

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί ο 60χρονος δράστης από την Ανδραβίδα ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την οικογένεια στην οποία νοίκιαζε το σπίτι του, ωστόσο, όσον αφορά το θάνατο των δύο μικρών παιδιών, ισχυρίζεται ότι, δεν θυμάται.

Σήμερα Τετάρτη, ο ανακριτής θα ζητήσει από τον κατηγορούμενο να ξετυλίξει το κουβάρι της τετραπλής δολοφονίας, (ανάμεσα στα θύματα είναι και τα παιδιά της οικογένειας, 1,5 και 2,5 ετών αντίστοιχα τα οποία φέρεται να έπνιξε) και να αναφέρει τις αιτίες που τον οδήγησαν στο σημείο να διαπράξει αυτό το στυγερό έγκλημα του τετραπλού φονικού.

Χθες Τρίτη, πέρασε για δεύτερη φορά τις πόρτες του Δικαστικού Μεγάρου της Αμαλιάδας όπου πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στο σημείο και τον αποδοκίμασε… «Γιατί τα παιδιά;», «Φονιά», «Να πεθάνεις στη φυλακή» ήταν μερικά από τα όσα ακούστηκαν από τα στόματα των οργισμένων πολιτών. Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και μάσκα και με σκυμμένο το κεφάλι, δεν ψέλλισε το παραμικρό στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Δεν τους σκότωσε για τα ενοίκια»

«Δεν τους σκότωσε για τα ενοίκια. Ο λόγος είναι πιο σοβαρός», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο αυτεπαγγέλτως διορισθείς συνήγορος υπεράσπισης του 60χρονου, Σπύρος Ανδριόπουλος, σύμφωνα με το patrisnews.com.

Σε δηλώσεις του μετά τη διαδικασία ο κος Ανδριόπουλος τόνισε ότι «…ο κατηγορούμενος έχει δηλώσει στην προανάκριση ότι έχει διαπράξει τους φόνους των ενήλικων, ενώ ως προς ανήλικα έχει δηλώσει ότι δεν θυμάται. Όταν απολογηθεί θα έχουμε και λεπτομέρειες». Σύμφωνα με τον κ. Ανδριόπουλο, οι λόγοι που οδήγησαν τον κατηγορούμενο στο να διαπράξει τις ανθρωποκτονίες δεν ήταν οικονομικοί. «Ο λόγος ήταν πιο σοβαρός από ένα ενοίκιο της τάξης των χιλίων ευρώ, όπως λέγεται.

Το τρίτο παιδί βρήκε την οικογένεια δολοφονημένη

Το 10χρονο αγόρι που είχε πάει βόλτα την ώρα του εγκλήματος, επέστρεψε στο σπίτι για να πάρει κάτι μαζί του και τότε είδε τη μητέρα του και τον σύντροφό της, μέσα σε λίμνη αίματος. Τα δύο μικρότερα αδέρφια του ήταν κι αυτά νεκρά, ωστόσο, ο 10χρονος νόμιζε πως ο ένας του αδερφός δεν είναι, και τον πήρε στην αγκαλιά του και βγήκε έξω από το σπίτι και ζήτησε βοήθεια.

Το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας ήταν από τον πρώτο γάμο της μητέρας και ζήτησε από εκείνη να πάει βόλτα με έναν συνομήλικό του. Κάποια στιγμή του είπε να ξαναπεράσουν από το σπίτι για να πάρει κάτι μαζί του και έτσι εντόπισε τους νεκρούς με αποτέλεσμα να βγει στο δρόμο σοκαρισμένο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ