ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα δολοφονίας επιχειρηματία τα ξημερώματα στο Παλαιό Φάληρο

Απόπειρα δολοφονίας επιχειρηματία τα ξημερώματα στο Παλαιό Φάληρο
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα τραυματίστηκε σοβαρά καθώς τις περισσότερες από τις σφαίρες της δέχτηκε στην κοιλιακή χώρα. INTIME NEWS / ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Καταιγισμό από πυροβολισμούς δέχτηκε ένας 65χρονος τα ξημερώματα της Πέμπτης, την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του. στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Ήταν λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα, όταν ο ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας κινούνταν με το αυτοκίνητό του, μέσα στο οποίο, σύμφωνα με κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μέχρι στιγμής, ήταν και ο γιος του.

Ξαφνικά, οι δράστες που επέβαιναν, όπως όλα δείχνουν, σε ένα άλλο αυτοκίνητο, άνοιξαν πυρ εναντίον του 65χρονου και αμέσως μετά ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα τραυματίστηκε σοβαρά καθώς τις περισσότερες από τις σφαίρες της δέχτηκε στην κοιλιακή χώρα.

Στο σημείο έφτασαν περιπολικά της Άμεσης Δράσης Και λίγο αργότερα της Ασφάλειας, απ' όπου περισυνέλεξαν πάνω από πέντε κάλυκες.

Το θύμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η έρευνα των αστυνομικών ξεκίνησε, ψάχνοντας μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Οι αστυνομικοί ψάχνουν προσωπικές διαφορές πίσω από τη δολοφονική επίθεση στον 65χρονο και εκτιμούν ότι πρόκειται για άτομα τα οποία έναντι μεγάλοα χρηματικού ποσού πυροβόλησαν τον ιδιοκτήτη της κατασκευαστικής εταιρείας.

Μάλιστα οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι ήθελαν νεκρό τον 65χρονο, καθώς οι σφαίρες που έριξαν ήταν πολλές και δεν παραπέμπουν σε μήνυμα ή προειδοποίηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ