Κορωνοϊός: Διασωληνώθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος μετά από επιπλοκές της Covid-19
Στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, διασωληνώθηκε ο καταδικασμένος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», Νίκος Μιχαλολιάκος, που νοσεί από κορωνοϊό.
Είχε μεταφερθεί από τις φυλακές Δομοκού την περασμένη Τετάρτη στο νοσοκομείο και το βράδυ της Πέμπτης οι γιατροί έκριναν ότι είναι απαραίτητο να διασωληνωθεί, καθώς η υγεία του επιδεινώθηκε.
Η κατάσταση του θεωρείται κρίσιμη καθώς έχει υποκείμενα νοσήματα.
Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος είναι καπνιστής, παχύσαρκος και με σακχαρώδη διαβήτη, ενώ δεν έχει εμβολιαστεί έναντι του κορωνοϊού.
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Το χιόνι ξεπέρασε το ιστορικό του 1978, καμπανάκι για νέο «κύμα» κακοκαιρίας - Στο «σκοτάδι» 250.000 νοικοκυριά, κλειστά σχολεία
09:00
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: «Μία χώρα, δύο εποχές» τις επόμενες ημέρες - Βοριάδες στο Αιγαίο, υψηλές θερμοκρασίες στο Ιόνιο
08:53
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Τραμπ απένειμε Μετάλλιο Τιμής στον πιλότο που τραυματίστηκε στην επιχείρηση για τη σύλληψη Μαδούρο: «Τέσσερις πυροβολισμοί διέλυσαν το πόδι του» (vids)
08:39
CULTURE
Heat 2: Ο Κρίστιαν Μπέιλ στο πλευρό του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στη νέα ταινία του Μάικλ Μαν
08:31
ΚΟΣΜΟΣ