ΕΛΛΑΔΑ

Στη φυλακή τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους για οπαδική βία

Στη φυλακή τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους για οπαδική βία
Εμπλέκονται σε περισσότερα από 15 επεισόδια με χαρακτηριστικά οπαδικής βίας INTIME NEWS (Φωτογραφία αρχείου)

Στη φυλακή οδηγούνται μετά την απολογία τους οι τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους, που εμπλέκονται σε περισσότερα από 15 επεισόδια με χαρακτηριστικά οπαδικής βίας.

Ανάμεσα στους προσωρινά κρατούμενους με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα βρίσκεται και η 27χρονη γυναίκα, που φέρεται ως αρχηγός της «εγκληματικής οργάνωσης» με μέλη οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Στον τέταρτο κατηγορούμενο που αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της υποχρεωτικής εμφάνισης τρεις φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της απαγόρευσης παρακολούθησης αθλητικών δραστηριοτήτων σε οποιοδήποτε γήπεδο και της απαγόρευση εμφάνισης σε συνδέσμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες απολογούμενοι και οι τέσσερις κατηγορούμενοι παραδέχθηκαν κάποια περιστατικά συμπλοκών και σωματικών βλαβών σε οπαδούς αντίπαλων ομάδων, αρνήθηκαν όμως τα κακουργήματα και συγκεκριμένα τις ληστείες, τη συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, τους εμπρησμούς και την κατοχή εκρηκτικών που τους αποδίδεται.

Σημειώνεται ότι συνολικά οι κατηγορούμενοι για τη συγκεκριμένη υπόθεση, την πρώτη μεγάλη δικογραφία που σχηματίστηκε για την οπαδική βία, ανέρχονται στους 24, ενώ σήμερα παραδόθηκε ο ένας εκ των δύο που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης, ο οποίος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ