ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Στον εισαγγελέα ο 23χρονος που σκότωσε τη γιαγιά του - Ομολόγησε την πράξη του

Καβάλα: Στον εισαγγελέα ο 23χρονος που σκότωσε τη γιαγιά του - Ομολόγησε την πράξη του
Ο δράστης που σκότωσε τη γιαγιά του ομολόγησε την πράξη του στην αστυνομία

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας προκειμένου να απολογηθεί, οδηγείται σήμερα Τρίτη, 15 Μαρτίου, ο 23χρονος που χτύπησε μέχρι θανάτου την 82χρονη γιαγιά του. Ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, (14/3) στην περιοχή Χρυσοχώρι του δήμου Νέστου. Η αστυνομία από την πρώτη στιγμή δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Εν τω μεταξύ, ο εγγονός σε αρχική δήλωσή του είπε, στους αστυνομικούς ότι η γιαγιά του έπεσε και χτύπησε.

Η άτυχη ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της που ζούσε μαζί με τον γιο και τον εγγονό της.

Ο 23χρονος, για ασήμαντη αφορμή και χωρίς να δικαιολογείται η πράξη του, με τη χρήση βίας, χτυπώντας την στο σώμα της μέχρι η ηλικιωμένη να χάσει τις αισθήσεις της και στη συνέχεια και τη ζωή της, επιχείρησε να πείσει την αστυνομία ότι, έπεσε μόνη της.

Στη συνέχεια, αφού ομολόγησε την πράξη του, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος του, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο, της ενδοοικογενειακής βίας και για παραβίαση δικαστικών αποφάσεων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι κάτοικοι του Χρυσοχωρίου δεν ξαφνιάστηκαν από την είδηση. Σύμφωνα με μαρτυρίες η γυναίκα υπήρξε για χρόνια θύμα ενδοοικογενειακής βίας ενώ εγγονός και γιος είχαν απασχολήσει πολλές φορές τις αστυνομικές αρχές. Η 82χρονη φοβόταν για τη ζωή της ωστόσο τίποτα δεν μπόρεσε να αλλάξει ουσιαστικά το καθημερινό δράμα που ζούσε.

Η κηδεία της θα τελεστεί στη μία το μεσημέρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ