ΕΛΛΑΔΑ

Ερυθρός Σταυρός: Βράβευση του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γ. Σταμάτη

Ερυθρός Σταυρός: Βράβευση του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γ. Σταμάτη
Ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας και Εθελοντής Σαμαρείτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Γεώργιος Σταμάτης, βραβεύθηκε την Τρίτη

Ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας και Εθελοντής Σαμαρείτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Γεώργιος Σταμάτης, βραβεύθηκε την Τρίτη από τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιο Αυγερινό, για την πολύτιμη υποστήριξή του στο ανθρωπιστικό έργο του Κινήματος.

Με αφορμή την αναγνώριση της διαρκούς προσφοράς του στις αξίες και δράσεις του Ε.Ε.Σ. ο κ. Σταμάτης δήλωσε τα εξής

«Η ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου σε κάθε συνθήκη και η ανιδιοτελής προσφορά στο συνάνθρωπο χωρίς διακρίσεις, συνιστούν θεμελιώδεις και αδιαπραγμάτευτες αξίες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο οποίος έχει συμβάλει καθοριστικά με την ανθρωπιστική του δράση και το πολυεπίπεδο έργο του στις πιο κρίσιμες στιγμές της πατρίδας μας, τόσο σε καιρό πολέμου όσο και σε περίοδο ειρήνης.

Ως μέλος της οικογένειας του Ε.Ε.Σ. και κατ’ επέκταση του ευρύτερου διεθνούς Κινήματος, στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις το σημαντικότατο ανθρωπιστικό έργο του, το οποίο αποτελεί πρότυπο για τη διαμόρφωση μιας κοινωνίας αλληλεγγύης και ανθρωπισμού. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. για την τιμητική αυτή βράβευση στο πρόσωπό μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ