Πέθανε η δημοσιογράφος Ζέζα Ζήκου
Την τελευταία της πνοή άφησε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά από ένα αιφνίδιο πρόβλημα υγείας η δημοσιογράφος Ζέζα Ζήκου.
Ξεκίνησε την δημοσιογραφική της πορεία στην «Εξπρές» όπου ασχολήθηκε με το οικονομικό και το ναυτιλιακό ρεπορτάζ.
Ήταν η πρώτη δημοσιογράφος του οικονομικού ρεπορτάζ που ασχολήθηκε με θέματα διεθνούς οικονομίας και διεθνών αγορών. Για πολλά χρόνια η στήλη της στην Καθημερινή ήταν κέντρο αναφοράς για την επιχειρηματική και οικονομική κοινότητα, καθώς στο μέσο αυτό εργάστηκε περίπου 20 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στα Παραπολιτικά και στην Εστία.
Η Ζέζα Ζήκου είχε εντρυφήσει σε βάθος στο οικονομικό ρεπορτάζ, επικοινωνούσε τακτικά με στελέχη μεγάλων ξένων τραπεζών και μετέφερε εικόνα και στοιχεία από τις διεθνείς αγορές.
ΗΠΑ: Ψυχικά ανίκανος λόγω σχιζοφρένειας ο δολοφόνοςτης 23χρονης Ουκρανής μέσα σε τρένο - Δεν θα δικαστεί
21:43
Artemis II: Οι αστροναύτες του Orion επιστρέφουν απόψε στη Γη - Πού θα προσγειωθούν
21:32
Κλίμα κατάνυξης στην ακολουθία του Επιταφίου στη Μητρόπολη: Σε εξέλιξη η περιφορά στην Αθήνα (pics&vid)
21:26
Τραμπ: Ο μόνος λόγος που υπάρχει το Ιράν είναι για να διαπραγματευτεί
21:20