ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Φιλαδέλφεια: 31χρονος κάλεσε 18χρονη για νταντά και τη βίασε

Νέα Φιλαδέλφεια: 31χρονος κάλεσε 18χρονη για νταντά και τη βίασε
Η γυναίκα τον κατήγγειλε στην αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη Unsplash

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον βιασμό μιας 18χρονης σε διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια από έναν 31χρονο που την παρέσυρε με την πρόφαση ότι έψαχνε νταντά για το δήθεν τριών ετών παιδί του.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα είδε αγγελία του 31χρονου στο Facebook, με την οποία ζητούσε νταντά. Αφού μίλησε μαζί του με μηνύματα, έκλεισε ραντεβού σε σπίτι της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο άντρας της άνοιξε, εκείνη μπήκε στο σπίτι και κάθισαν στο χώρο του σαλονιού.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους ο δράστης έκανε πως μιλάει στο τηλέφωνο με κάποιον που υποτίθεται ότι ερχόταν στο σπίτι, προφανώς για να μην αισθανθεί άβολα η νεαρή.

Η 18χρονη ρωτούσε για το παιδί, με τον δράστη να λέει πως θα έρθει σε λίγο.

Στη συνέχεια, με πρόφαση την επίδειξη το παιδικού υπνοδωματίου την οδήγησε σε άλλο δωμάτιο στο εσωτερικό του σπιτιού. Εκεί, αφού με την απειλή μαχαιριού την εξανάγκασε να βγάλει τα ρούχα της, τη βίασε.

Όταν ολοκλήρωσε τις πράξεις του αποχώρησε από το διαμέρισμα. Βίντεο από παρακείμενα καταστήματα που δείχνουν τον 31χρονο να φεύγει τρέχοντας από την πολυκατοικία.

Το θύμα κατευθύνθηκε στην αστυνομία και τον αναγνώρισε από το προφίλ του στο Facebook που είχε το όνομα «ερωτιάρης».

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του στην οδό Τσαμαδού στον Πειραιά αφού προηγουμένως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την Εισαγγελία.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ο ίδιος εμφανιζόταν ευτυχισμένος με την αρραβωνιστικιά του που φέρεται να περιμένει το παιδί του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης είναι σεσημασμένος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ