16χρονοι με μολότοφ στα Εξάρχεια: Τις έκρυβαν σε τσάντες για laptop
Λίγο πριν από την «καταδρομική» επίθεση εντόπισαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν δύο 16χρονους που είχαν μαζί τους βόμβες μολότοφ.
Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ σταμάτησαν στα Εξάρχεια τους δύο ανήλικους, οι οποίοι είχαν κρύψει τις βόμβες μολότοφ σε τσάντες μεταφοράς laptop και μάλιστα, για να μη γίνονται αντιληπτοί από τη μυρωδιά του εύφλεκτου υγρού, είχαν ρίξει μεγάλη ποσότητα αποσμητικού πάνω στην τσάντα που περιείχε τις μολότοφ.
Επίσης, βρέθηκαν αναπτήρες, γάντια, καπέλο τύπου τζόκεϊ και αποσμητικό σπρέι.
Οι δύο 16χρονοι μεταφέρθηκαν στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας, όπου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, ενώ διεξάγεται έρευνα για τους συνεργούς τους.
ΕΛΛΑΔΑ
«Σκορπιός της Ερήμου»: Τι περιλαμβάνει το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. - Διαρκής επαγρύπνηση στη «σκιά» του πολέμου (vid)
13:14
ΚΟΣΜΟΣ
Το «μαργαριτάρι» του Ιράν: Ο πετρελαϊκός κόμβος στο νησί Kharg και η σημασία του - Το αδιέξοδο σε περίπτωση κατάληψης
13:10
CULTURE
Στα «σκαριά» βιογραφική ταινία για τους Bon Jovi - Στο φως τα πρώτα χρόνια του συγκροτήματος
13:08
ΚΟΣΜΟΣ
Γάλλος ΥΠΕΞ προς Ιράν: «Να εγκαταλείψει τον ρόλο μιας αποσταθεροποιητικής και επικίνδυνης δύναμης»
13:05
ΚΟΣΜΟΣ