ΕΛΛΑΔΑ

Πέλλα: Επίθεση με τσεκούρι δέχθηκε 45χρονος από τον πατέρα του

Πέλλα: Επίθεση με τσεκούρι δέχθηκε 45χρονος από τον πατέρα του
Ο δράστης αφού γρονθοκόπησε τον γιο του, στη συνέχεια προσπάθησε να τον χτυπήσει με τσεκούρι στο κεφάλι (Φωτογραφία αρχείου) INTIME / ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία Πέλλας από την επίθεση με τσεκούρι που δέχθηκε την Τρίτη 29 Μαρτίου, 45χρονος άνδρας από τον 70χρονο πατέρα του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο λαιμό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης που συνελήφθη, διαπληκτίστηκε με τον γιo του, σε αποθήκη στο σπίτι του τελευταίου.

Κατά την διάρκεια της λογομαχίας ο 70χρονος αφού γρονθοκόπησε τον γιο του, στη συνέχεια προσπάθησε να τον χτυπήσει με τσεκούρι στο κεφάλι. Από την επίθεση ο 45χρονος τραυματίστηκε στον λαιμό, ενώ ο 70χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν το τσεκούρι στο χώρο της αποθήκης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Η ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας αναφέρει:

«Συνελήφθη σήμερα (29 Μαρτίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, ημεδαπός άνδρας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος λίγη ώρα νωρίτερα, διαπληκτίστηκε με τον γιό του, σε αποθήκη που βρίσκεται στην οικία του γιού του, όπου του επιτέθηκε με γροθιές και επιχείρησε με τη χρήση τσεκουριού να τον τραυματίσει στο κεφάλι, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει, προκαλώντας του τραύμα στον λαιμό.

Από τους αστυνομικούς εντοπίστηκε στον χώρο της αποθήκης ένα τσεκούρι και κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ