ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη - Πού στρέφονται οι αρχές

Ρούλα Πισπιρίγκου: Από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη - Πού στρέφονται οι αρχές
Στο ερώτημα από πού προμηθεύτηκε η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου την θανατηφόρα ουσία που επέφερε το θάνατο της Τζωρτζίνας, επειχειρούν να απαντήσουν οι αρχές CNN Greece / Λευτέρης Παρτσάλης

Tην ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί συγκλονισμένο τις εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών και τη σύλληψη της μητέρας Ρούλας Πισπιρίγκου  με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας , νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με την προμήθεια της θανατηφόρας ουσίας κεταμίνης, που ανιχνεύτηκε στο αίμα του παιδιού και επέφερε το θάνατό του.

Για να βρουν απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα, οι αρχές αξιολογούν την πληροφορία ότι ο πατέρας του Μάνου Δασακαλάκη εργάζεται σε φαρμακαποθήκη.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα thebest.gr ο πατέρας του Μάνου δεν πήγε σήμερα στη δουλειά του, ενώ εξαφανισμένος είναι και ο Μάνος Δασκαλάκης, προφανώς υπό το σοκ των εξελίξεων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος ο πατέρα των κοριτσιών Μάνος Δασκαλάκης είχε εργαστεί για ένα διάστημα ως υπάλληλος σε μεταφορική που προμήθευε φαρμακεία με ουσίες και σκευάσματα βιταμινών και όχι με φάρμακα.

Πάντως σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά την κεταμίνη μπορεί να την προμηθευτεί κανείς από καταστήματα ή αποθήκες που πουλάνε κτηνιατρικά φάρμακα.

ΕΛΑΣ: Μέσα σε 20 λεπτά πέθανε η Τζωρτζίνα

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα ο θάνατος της άτυχης Τζωρτζίνας επήλθε μέσα σε 20 λεπτά αφού της χορηγήθηκε θανατηφόρα δόση κεταμίνης.

Όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό: «Από το σύνολο του συγκεντρωθέντος προανακριτικού υλικού προκύπτει ότι ο θάνατος της Δασκαλάκη Γεωργίας επήλθε συνεπεία χορήγησης θανατηφόρου ποσότητας κεταμίνης, μέσα σε 20 λεπτά το πολύ, από τη στιγμή της χορήγησης και κατά το χρονικό αυτό διάστημα μαζί με τη Γεωργία ήταν μόνο η μητέρα της Πισπιρίγκου, Σωτηρία. Η τελευταία φορά που κάποιος από τους γιατρούς ή το νοσηλευτικό προσωπικό επισκέφτηκε το θάλαμο της ανήλικης ήταν περίπου μια ώρα πριν την εκδήλωση του επεισοδίου που οδήγησε στο θάνατο του παιδιού. Από την εξέταση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και από τον ιατρικό φάκελο του θύματος προκύπτει ότι δεν χορηγήθηκε σε καμία ποσότητα κεταμίνη».

Αποκαλυπτικό το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ: Μέσα σε 20 λεπτά πέθανε η Τζωρτζίνα από τη χορήγηση κεταμίνης

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα

Προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα στις 12:00 ζήτησε και έλαβε από την 18η ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ με τη συνοδεία πρωτοφανής αστυνομικής παρουσίας έφυγε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Η 33χρονη μεταφέρθηκε από το ανακριτικό γραφείο στα αυτοκίνητα της αστυνομίας που περίμεναν με αναμμένες μηχανές για να την μεταφέρουν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, όπου και θα παραμείνει μέχρι την απολογία της.

Η κατηγορούμενη φορούσε κουκούλα και αλεξίσφαιρο γιλέκο μέσα από το μπουφάν της.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα - Ύβρεις και κατάρες από συγκεντρωμένους

ΔΗΜΟΦΙΛΗ