ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ παρουσία εισαγγελέα στο σπίτι του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ παρουσία εισαγγελέα στο σπίτι του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου
Οι αστυνομικοί αναζητούν ψηφιακά πειστήρια που αφορούν στην ποινική δίωξη η οποία έχει ασκηθεί στη Ρούλα Πισπιρίγκου (Φωτογραφία αρχείου) INTIME / ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Έρευνες στο σπίτι του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, διενεργούν άνδρες της Ασφάλειας, με την παρουσία εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί αναζητούν ψηφιακά πειστήρια που αφορούν την ποινική δίωξη η οποία έχει ασκηθεί στη Ρούλα Πισπιρίγκου, για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την έρευνα οι αστυνομικοί εντόπισαν κάποια αντικείμενα τα οποία και μετέφεραν από το σπίτι στο όχημα της Ασφάλειας, έτσι ώστε στη συνέχεια να εξεταστούν από τους ειδικούς αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Στο σπίτι ήταν η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η οποία και άνοιξε στους αστυνομικούς έτσι ώστε να μπουν στον χώρο και να ξεκινήσουν τη σχετική έρευνα.

Η ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδει καταγγελίες για ξυλοδαρμό της Ρούλας Πισπίριγκου στη ΓΑΔΑ

Στο μεταξύ, νωρίτερα η ΕΛ.ΑΣ. διέψευσε τις καταγγελίες της αδελφής και της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι υπέστη ξυλοδαρμό μέσα στη ΓΑΔΑ. Η 33χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προκύπτει τραυματισμός της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: «Αναφορικά με καταγγελία, που αναπαράχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αφορούσε σε φερόμενη βιαιοπραγία αστυνομικών σε βάρος κρατούμενης στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνεται ότι λήφθηκε κατάθεση της κρατούμενης, στην οποία διέψευσε τα καταγγελλόμενα, ενώ επιπλέον εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της».

Παράλληλα, με τον Κωνσταντίνο Ζάρδα, ο οποίος ορίστηκε ως συνήγορος υπεράσπισης, θα απολογηθεί η κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ο δικηγόρος μεταβαίνει στη ΓΑΔΑ για να συναντηθεί με την 33χρονη κατηγορουμένη.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας είχε παραιτηθεί από την υπεράσπιση της κατηγορουμένης, λίγες ώρες μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης, ενώ και ο δικηγόρος που την ανέλαβε στη συνέχεια, Νίκος Ιωάννου, παραιτήθηκε επίσης.

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη ότι στην ΓΑΔΑ μεταβαίνει, ο πατέρας των τριών άτυχων παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης με τον δικηγόρο του, για να ενημερωθεί επί των στοιχείων της δικογραφίας κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Νωρίτερα η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλώντας για τον σύζυγό της στο Star υποστήριξε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης της είπε πώς θα υπερασπιστεί την κατηγορία.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εκνευρίστηκα με τον Μάνο - Φοβάται μην μπει φυλακή, δεν τον ενδιαφέρει για μένα

Όπως είπε η 33χρονη που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόσθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης, της διατύπωσε την ανησυχία του ότι μπορεί να βρεθεί ο ίδιος και ο πατέρας του στη φυλακή για την ίδια υπόθεση και γι' αυτό θα υποστηρίξει την κατηγορία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ