ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν με πιστεύει ο Μάνος - Δεν υπάρχουν στοιχεία»

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν με πιστεύει ο Μάνος - Δεν υπάρχουν στοιχεία»
Τι δήλωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγο προτού οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού INTIME

Σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινε στο σπίτι της μετά την απολογία της στην ανακρίτρια ήταν η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου όπως ανέφερε η ίδια σε νέες δηλώσεις της λίγο πριν οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Παράλληλα, μιλώντας στο Star, εκφράζει την πικρία της για τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη που δεν πιστεύει στην αθωώτητά της και επιβεβαιώνει πληροφορίες ότι κατά την απολογία της δεν άφησε αιχμές εναντίον του.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν με πιστεύει ο Μάνος και μίλησε εναντίον μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον σύζυγό της.

Η 33χρονη κατηγορούμενη δηλώνει, επίσης, πως ήταν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινε σπίτι μετά την απολογία της έχοντας ήδη ξεσπάσει σε κλάματα και φωνές κατά τις πρώτες ώρες της κράτησής της.

«Θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Θα αποδειχθεί η αλήθεια, δεν υπάρχουν στοιχεία» προσθέτει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή» καταλήγει η Ρούλα Πισπιρίγκου στα πρώτα αποσπάσματα από τη συνέντευξή της στο STAR.

«Θερμή» υποδοχή από τις κρατούμενες των φυλακών Κορυδαλλού

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε την Τρίτη μετά την απολογία της, στο ειδικά διαμορφωμένο κελί των φυλακών Κορυδαλλού, εν μέσω αποδοκιμασιών από τις κρατούμενες των φυλακών.

Αφού έκλεισαν πίσω της οι πύλες των φυλακών και η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφερόταν στο κελί της, δέχθηκε ένα κύμα αποδοκιμασιών και ύβρεων από τις άλλες κρατούμενες των φυλακών, οι οποίες σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ εκτόξευαν απειλές για τη ζωή της.

Η κατηγορούμενη κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, το βράδυ της Δευτέρας κρατείται σε ειδικά διαμορφωμένο κελί στις φυλακές Κορυδαλλού, σε απομόνωση, προκειμένου να παρέχεται απόλυτη ασφάλεια.

Η 33χρονη, μεταφέρθηκε γύρω στις 9 σήμερα το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ συγκεντρωμένοι στο σημείο απειλούσαν να την λιντσάρουν και την αποδοκίμασαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, το κελί που διαμορφώθηκε ειδικά για την κράτηση της 33χρονης, βρίσκεται στην ειδική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών, όπου κρατούνται και οι έγκλειστοι για εγκλήματα τρομοκρατίας, αλλά είναι ατομικό και σε πλήρη απομόνωση και θα προαυλίζεται μόνη της, προκειμένου να βρίσκεται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και θα μπορεί να βλέπει μόνο τον δικηγόρο της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι φυλακές Κορυδαλλού επελέγησαν ακριβώς για τον λόγο ότι μπορούσε να διαμορφωθεί το ασφαλές περιβάλλον για την 33χρονη, καθώς οι κρατούμενες από τις φυλακές Ελαιώνα είχαν διαμηνύσει ότι θα της έκαναν κακό αν την μετέφεραν εκεί.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οργισμένη «υποδοχή» από τις κρατούμενες των φυλακών

ΔΗΜΟΦΙΛΗ