Θεσσαλονίκη: Νέο οπαδικό επεισόδιο στον Εύοσμο με έναν 20χρονο τραυματία
Ακόμη ένα οπαδικό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την αστυνονία, ένας 20χρονος βρισκόταν σε πάρκο στην οδό Ιουστινιανού μαζί με την κοπέλα του όταν τους πλησίασε μια ομάδα περίπου 10 ατόμων και τον ρώτησαν «τι ομάδα είναι».
Ο νεαρός προτού προλάβει να απαντήσει δέχτηκε επίθεση με χρήση σωματικής βίας από τρία άτομα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά και να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Οι δράστες αναζητούνται. ενώ την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.
Δίπλα στο συγκεκριμένο πάρκο όπου σημειώθηκε η επίθεση βρίσκεται ο τοπικός σύνδεσμος φίλων του ΠΑΟΚ, που όμως παραμένει κλειστός μετά τις κυβερνητικές αποφάσεις για τους οργανωμένους οπαδούς.
Συντάξεις Οκτωβρίου: Πότε ξεκινά η καταβολή τους - Αναλυτικά οι ημερομηνίες νά ταμείο
01:00
Καταβολή ενοικίων μέσω τράπεζας: Από την 1/07/2027 τίθεται σε υποχρεωτική ισχύ
00:30
Φθινοπωρινή ισημερία: Επίσημο τέλος καλοκαιριού από απόψε - Αρχίζουν να μικραίνουν οι μέρες
23:55
Ουγγαρία: Αρση ασυλίας του πρωθυπουργού ζητούν εισαγγελείς για αφαίρεση κινητού από πολίτη
23:40