Θεσσαλονίκη: Νέο οπαδικό επεισόδιο στον Εύοσμο με έναν 20χρονο τραυματία
Ακόμη ένα οπαδικό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την αστυνονία, ένας 20χρονος βρισκόταν σε πάρκο στην οδό Ιουστινιανού μαζί με την κοπέλα του όταν τους πλησίασε μια ομάδα περίπου 10 ατόμων και τον ρώτησαν «τι ομάδα είναι».
Ο νεαρός προτού προλάβει να απαντήσει δέχτηκε επίθεση με χρήση σωματικής βίας από τρία άτομα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά και να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Οι δράστες αναζητούνται. ενώ την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.
Δίπλα στο συγκεκριμένο πάρκο όπου σημειώθηκε η επίθεση βρίσκεται ο τοπικός σύνδεσμος φίλων του ΠΑΟΚ, που όμως παραμένει κλειστός μετά τις κυβερνητικές αποφάσεις για τους οργανωμένους οπαδούς.
ΚΡΟΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ: Κραυγή αγωνίας από τους ξενοδόχους για απώλεια εσόδων από τις αγροτικές κινητοποιήσεις
20:56
Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από ισραηλινά πλήγματα στον νότιο Λίβανο
20:44
Μυλοπόταμος: Νεκρός εντοπίστηκε 69χρονος στο χωράφι του
20:32
Αποχώρησε από το Κίνημα Δημοκρατίας η βουλευτής Κυριακή Μάλαμα με βολές κατά Κασσελάκη
20:25