ΕΛΛΑΔΑ

Αμαλιάδα: Επίθεση σκύλου σε 9χρονο παιδί

Αμαλιάδα: Επίθεση σκύλου σε 9χρονο παιδί
Άισθηση έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Αμαλιάδας η επίθεση από σκύλο σε αγοράκι 9 ετών, το οποίο είναι καλά στην υγεία του Intime

Άισθηση έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Αμαλιάδας η επίθεση από σκύλο σε αγοράκι 9 ετών, το οποίο είναι καλά στην υγεία του.

Σημειώνεται πως το 9χρονο παιδί υποβλήθηκε σε πολύωρη εγχείρηση στο πόδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, το αγόρι είχε μεταβεί με την οικογένειά του σε φιλικό σπίτι στον Καρδαμά Αμαλιάδας. Εκεί στην αυλή μαζί με τον 9χρονο ήταν τουλάχιστον ακόμα δύο παιδάκια μικρότερης ηλικίας.

Ο σκύλος ράτσας ελληνικού ποιμενικού, που ήταν δεμένος, κατάφερε να σπάσει την αλυσίδα του και να κινηθεί εξαγριωμένος προς τα παιδιά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 9χρονος μπήκε μπροστά για να γλιτώσει τα δύο άλλα παιδάκια και ο σκύλος τον δάγκωσε στη γάμπα.

Η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο 9χρονος Νικόλας.

Στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Πάτρας οι γιατροί έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να αποφύγουν δυσάρεστες και κυρίως ανεπανόρθωτες συνέπειες για το πόδι του παιδιού.

Οι πληροφορίες που ήθελαν απώλεια τμήματος της γάμπας διαψεύστηκαν και στην επέμβαση που έγινε όλα πήγαν καλά για το παιδί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ