Έγκλημα στην Τήνο: Σκότωσε τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας για ασήμαντη αφορμή
Συγκλονισμένο είναι το νησί της Τήνου μετά τη δολοφονία του διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας από έναν ηλικιωμένο, με τον οποίο είχε διαφορές.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ένας ηλικιωμένος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε το θύμα, 50 ετών, με κυνηγετική καραμπίνα, τη στιγμή που πάρκαρε έξω από το σπίτι του.
Ο δράστης, 93 ετών συνελήφθη ενώ στο Τμήμα του νησιού βρίσκεται η σύζυγος του άτυχου άνδρα για να δώσει κατάθεση, σύμφωνα με το tinostoday.gr.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης και θύμα έμεναν στο ίδιο κτήριο και η αφορμή για το φονικό φαίνεται πως ήταν μια ασήμαντη αφορμή, για την τοποθέτηση του ηλιακού θερμοσίφωνα.
Η μεταξύ τους κόντρα φαίνεται πως τελείωσε με τον χειρότερο τρόπο.
ΟΠΕΚΕΠΕ – Ειρήνη Κατσινοπούλου: «Πηγή του κακού» η ενίσχυση της κατοχής γης και όχι της παραγωγής
12:13
Ρωσία: Ποινική έρευνα για τον θάνατο εννέα βρεφών σε νοσοκομείο της Σιβηρίας
12:05
ΠΡΟΣ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Αποκλεισμοί επ΄αόριστον από τους «σκληρούς» των αγροτικών μπλόκων: Συσκέψεις για κλιμάκωση, σκέψεις για απόβαση στην Αθήνα
12:04
Νεκρό δελφίνι ξεβράστηκε στις ακτές της Κρήτης (pic)
12:04