ΕΛΛΑΔΑ

Βάζοντας γκολ στον κοινωνικό αποκλεισμό

Βάζοντας γκολ στον κοινωνικό αποκλεισμό
Έξι Γενικοί Γραμματείς συμμετείχαν στην εκδήλωση για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 15 χρόνων της Εθνικής Ποδοσφαιρικής Ομάδας Αστέγων Δελτίο Τύπου

Στην εκδήλωση για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 15 χρόνων της Εθνικής Ποδοσφαιρικής Ομάδας Αστέγων, συμμετείχαν έξι Γενικοί Γραμματείς προκειμένου να περάσουν το μήνυμα κατά του κοινωνικού αποκλεισμού.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» η οποία με το πρωτοποριακό κοινωνικό project «Γκολ στη Φτώχεια» έχει κατακτήσει σημαντικότατες διεθνείς διακρίσεις.

Στην ομάδα συμμετείχαν η Αλεξάνδρα Σδούκου Γ.Γ. Ενέργειας, οι Γιώργος Μαυρωτάς Γ.Γ. Αθλητισμού, Γιάννης Κοτσιόπουλος Γ.Γ. Υπηρεσιών Υγείας, Λεωνίδας Χριστόπουλος Γ.Γ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ηρακλής Μοσκώφ Ειδ.Γ. Προστασίας Ασυνόδευτών Ανηλίκων και ο Γιώργος Σταμάτης Γ.Γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο οποίος συντόνισε τη συμμετοχή της ομάδας.

Βάζοντας γκολ στα δίχτυα του κοινωνικού αποκλεισμού, έδειξαν ότι ο αθλητισμός συνιστά ένα ισχυρό μέσο κοινωνικής ένταξης, διότι προάγει την ισότιμη συμμετοχή όλων, ενώ ενισχύει παράλληλα την ορατότητα των ευάλωτων συμπολιτών μας και συμβάλλει στην κοινωνική συνοχή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ