Καλαμπάκα: Καρφί πέντε εκατοστών σφηνώθηκε στο κρανίο άνδρα
Ανανεώθηκε:
Ένα ιδιαίτερα δύσκολο περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν γιατροί, καθώς ένας κάτοικος της Καλαμπάκας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής με ένα καρφί πέντε εκατοστών σφηνωμένο στο κεφάλι του.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα tameteora.gr, ο άνδρας αισθάνθηκε ένα αρχικό τράνταγμα κατά τη διάρκεια εργασιών που έκανε αλλά στη συνέχεια ούτε πονούσε ούτε είχε κάποιο άλλο σύμπτωμα.
Ο ασθενής μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας ενώ στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Ωστόσο, οι γιατροί έκριναν τελικώς πως έπρεπε να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και αφαιρέθηκε το καρφί με επιτυχία.
Κατά την ίδια τοπική ιστοσελίδα, ο άνδρας αναρρώνει υπό την παρακολούθηση των γιατρών ενώ η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.
Προσεγγίζει η Πυροσβεστική τους οκτώ που χάθηκαν σε φαράγγι στην Εύβοια - Είναι καλά στην υγεία τους
00:02
Ο Τραμπ μετράει τις ώρες για την «κόλαση» στο Ιράν - Δεν πτοείται η Τεχεράνη από τις απειλές του
23:59
Λεονταρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ζητώ ο ίδιος την άρση της βουλευτικής ασυλίας μου»
23:47
Έντεκα άμαχοι νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο
23:40