ΕΛΛΑΔΑ

Δικηγόρος Πισπιρίγκου: «Το mail ανήκει στο Δασκαλάκη, δεν έχουμε κωδικό»

Δικηγόρος Πισπιρίγκου: «Το mail ανήκει στο Δασκαλάκη, δεν έχουμε κωδικό»
Ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος INTIME

Στις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Πισπιρίγκου και όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφέρθηκε ο συνήγορος υπεράσπισής της, Όθων Παπαδόπουλος.

Μιλώντας το πρωί της Μ.Τετάρτης στον ΑΝΤ1, ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε αρχικά στις αναφορές, που θέλουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου, να αρνείται να δώσει στις αρχές του κωδικούς ενός mail.

«Σχετικά με τα ηλεκτρονικά αρχεία, γράφεται ότι δεν συνεργάζεται η κατηγορουμένη με τις Αρχές. Έναν κωδικό είχαμε, αυτόν του κινητού της τηλεφώνου. Δεν είναι δική μας αυτή η διεύθυνση, ανήκει στον σύζυγο. Όπως σε πάρα πολλές οικογένειες, ένας έχει έναν λογαριασμό και από αυτόν μπαίνουν όλοι. Δεν έχει τους κωδικούς, αλλά νομίζω ότι βγήκαν και στην επιφάνεια αποτελέσματα έρευνας του συγκεκριμένου λογαριασμού, οπότε υποθέτω, ότι δεν είναι κλειδωμένος αυτός ο λογαριασμός», είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Στη συνέχεια, ανέφερε, ότι δεν έχει γνώση σχετικά με τις πληροφορίες, που αναφέρουν, ότι η 33χρονη έχει κρύψει αναζητήσεις στο διαδίκτυο και ότι έψαχνε για ουσίες. «Αυτό που λέτε το ακούω τώρα για πρώτη φορά», είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας στην αναφορά, που θέλει την Πισπιρίγκου να τηλεφώνησε σε δημοσιογράφο, με αλλαγμένη φωνή, λέγοντας να ψάξουν τον Μάνο Δασκαλάκη για τον χαμό των παιδιών, είπε:

«Αν δεν είναι αυτή που θα θέλαμε η αντίδρασή της για τον χαμό των τριών παιδιών, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει σχέση με δολοφονική ενέργεια. Αναμένω το επόμενο επισκεπτήριο για να συζητήσω αυτό το ζήτημα, αλλά δεν είναι θέμα που άπτεται των υπερασπιστικών μας καθηκόντων».

Σχετικά με το πότε θα κατατεθεί αίτημα αποφυλάκισης ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι καταθέτουν γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, χωρίς να είναι κάτι ανακοινώσιμο αυτή τη στιγμή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ